Al 12-lea convoi umanitar

Info Adventist 21 martie 2022

Biserica Adventistă din România a organizat duminică, 20 martie, cel de-al 12-lea convoi umanitar pentru Ucraina. Organizatorii evenimentului au fost bisericile din Conferințele Moldova, Oltenia și Transilvania de Sud. Cele 11 microbuze au transportat: alimente, medicamente, haine, produse de igienă și generatoare electrice.

Pastorul Aurel Neațu, președintele Uniunii de Conferințe, care a însoțit convoiul umanitar ne-a relatat: „Astăzi și mâine, toate bunurile amintite vor ajunge în zona de conflict prin grija fraților noștri din Cernăuți, pastori și membri, care își riscă viața, la propriu, pentru a ajunge în zonele de război. Ocolesc sute de kilometri pentru a duce ajutoare celor mai încercați decât ei, frații lor, care trăiesc în condiții foarte grele. Am fost impresionat de mobilizarea lor. Ne-au așteptat, în timp ce munceau împreună cu voluntarii, președintele Uniunii, fratele Stanislav, și președintele Conferinței Kiev, fratele Viktor. I-am asigurat că ne rugăm pentru ei în toate bisericile din România și că vom face tot ceea ce putem pentru a-i ajuta. Mulțumirile lor, udate cu multe lacrimi, sunt pentru dumneavoastră!”.

Pe această cale, Biserica Adventistă mulțumește fiecărui membru al său care în cele trei săptămâni ce au trecut a intervenit să ajute poporul ucrainean greu încercat. Ne rugăm pentru pace și răsplată divină pentru toți cei care s-au implicat în această misiune nobilă.