Brazilia: Voluntarii au onorat femeile care lucrează în salubrizarea orașului Colatina

Info Adventist 22 martie 2021

Recunoașterea a fost principalul scop al activității realizate de voluntarii care au împărțit flori femeilor din Espírito Santo care lucrează în salubrizare. Tinerii din Colatina Central Adventist Temple au profitat de ziua de sâmbătă pentru a onora doamnele cu ocazia Zilei Internaționale a Femeilor.

Aproximativ 15 voluntari au împărțit flori femeilor care păstrează străzile curate. Pentru participanți și organizatori, activitatea, cu toate că a fost modestă, a avut semnificații profunde.

„A fost minunat să fim împreună cu ele și să avem posibilitatea de a spune despre cât de importante sunt și despre diferența pe care o fac. Am profitat de oportunitate cu scopul de a le mulțumi pentru dedicarea și munca lor”, își amintește Ricardo Novais, unul dintre participanți.

Respectând toate regulile care țin de igienă, voluntarii au oferit și o felicitare pe care scria: „Aveți grijă de orașul nostru cu atât de mult zel și dragoste. Astăzi dorim să ne amintim de dumneavoastră. O Zi Internațională a Femeii fericită!” La final, ei au cântat și s-au rugat.

„Acesta este un grup de muncitoare care trec neobservate. Femei luptătoare care au grijă de casă, familie și de orașul nostru. Ele merită respectul, admirația și mulțumirea noastră”, a adăugat Werlen Gon, un alt participant.

Sursă:
Adventist News Network