Celebrarea a 7 ani de activitate - filiala Constanța a Asociației „Ridică-te și umblă”

Info Adventist 12 iulie 2019

În data de 22.06.2019, s-a desfășurat un program de celebrare a 7 ani de activitate în cadrul Asociației Ridică-te și umblă, filiala Constanța.

Filiala este coordonată de dna Anca Zarcada, o persoană nevăzătoare, care coordonează activitatea cu mare responsabilitate și eficiență!

De-a lungul celor 7 ani, s-a colaborat atât cu autoritățile locale, cât și cu diferite ONG-uri și Instituții religioase (printre care și Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, reprezentată de dl Daniel Glodeanu, și alți pastori care au fost alături de-a lungul timpului), astfel încât să fie mai aproape de realizarea scopului general al Asociației și anume acela de a aduce în prim plan persoana cu dizabilități și de a o integra în societate.

Această activitate este salutată cu bucurie de persoanele cu dizabilități, care văd în ea o modalitate de socializare și de expunere de aptitudini (poezie, arta, etc), prin care se pot face prezenți în societate și își pot găsi utilitatea.

Printre invitații programului au fost dl Lucian Aldea – președintele Asociației Ridică-te și umblă, dna Valerica Mârzac – Directorul Fundației Alinare, dna Dana Bordeianu – realizator al emisiunii radio „Nu esti singur” (emisiune pentru persoane cu dizabilități din cadrul Radio Vocea Speranței), dl pastor Daniel Glodeanu reprezentant al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, Dumbrava Roșie, Constanța, care găzduiește evenimentele filialei.

Programul a cuprins rememorarea celor 7 ani de activitate, si cuvinte de susținere și mulțumire din partea invitaților, respectiv beneficiarilor fililalei.

Festivitatea s-a încheiat cu o masă festivă, organizată de membrii Bisericii Adventiste ”Dumbrava Roșie”, cărora le mulțumim pentru implicare și pentru găzduirea evenimentului!