Concert „Gloria Dei”

Info Adventist 3 mai 2018

Intre 8 si 15 aprilie, Corul si Orchestra nationala a Bisericii Adventiste de Ziua a 7-a din Romania, „Gloria Dei”, a efectuat un turneu în Germania și Austria. Cei 85 de coristi si 35 instrumentisti, sub bagheta dirijorului Tiberiu Oprea, au prezentat un concert de muzica sacra in Nurnberg, Ulm, Michelsberg si Viena.

Auditoriul a variat numeric, intre 80 (Michelsberg) si 900 (Viena). Manifestarea entuziasta a celor prezenti a confirmat ca Duhul Sfant a lucrat la inimile celor prezenti. La sfarsitul turneului, tinerii coristi si instrumentisti s-au regasit mai uniti si motivati pentru noi actiuni.

Mai mult decat a inalta armonii ceresti in fata unei lumi aflata in confuzie morala si estetica, concertele publice ale muzicienilor „Gloria Dei” isi propun sa ridice imaginea Bisericii Adventiste in lume, facand-o cunoscuta ca aparatoare si promotoare a adevatelor valori.

„Gloria Dei” este deschisa colaborarii si invita si pe alti tineri cu calificare in domeniu sa se alature ei, pentru o marturie unita si convingatoare. In perspectiva se contureaza – cu voia lui Dumnezeu – noi proiecte muzicale, pentru care cerem sprijin in rugaciune.

Lucian Cristescu