Convenția Instructorilor de Exploratori și Licurici 2018

Info Adventist 16 martie 2018

Ne place să spunem că tinerii, adolescenții și copiii sunt prioritate, sunt cei mai importanți.

Dar pentru ca acest lucru să fie și adevărat este obligatoriu să vorbim despre importanța liderilor, acelor oameni, de cele mai multe ori discreți, idealiști și gata de sacrificiu.
Convenția instructorilor de Licurici și Exploratori care s-a desfășurat în perioada 22-25 Februarie, a fost mai mult decât o întâlnire pentru cursuri. De multă vreme nu am mai văzut atât de multe idei la un loc și atât de multe posibilități de a învăța ceva nou și interesant, util pentru slujirea celor mici. Credem că cel mai important lucru, pe lângă invitații foarte speciali, fost dărnicia cu care delegații fiecărei conferințe au oferit tot bagajul de experiență și idei. S-au desfășurat ateliere, specializări, momente devoționale, și alte activități; totul a fost așezat sub motoul “E TIMPUL SĂ FII…”.

Vorbind despre invitați trebuie să ne declarăm onorați de prezența fostului Director Asociat pentru Exploratori și Licurici al Conferinței Generale, Jonatan Tejel, actualmente Directorul Departamentului Tineret al Diviziunii Inter-Europa.

Am sărbătorit și 20 de ani de slujire pentru România, ai lui Gary Johnson și ne rugăm ca Dumnezeu să răsplătească eforturile lui pentru noi.

Pentru Domnul Isus, gata oricând cu bucurie!

Benjamin Stan
Director Exploratori și Licurici,
Uniunea de Conferințe-România