Donează online pentru Spitalul Adventist

Acasă 6 septembrie 2018

Acum poți susține construirea Spitalului Adventist și prin donații online cu cardul.

În doar câțiva pași simpli pe pagina www.spitaluladventist.ro/doneaza, te poți alătura, prin donația ta, demersului nostru de a construi un spital oncologic modern la Târgu Mureș.

Pentru că vrem să ținem legătura cu tine și să-ți oferim cele mai noi detalii despre progresul proiectului, te rugăm să bifezi în formularul de donație optiunea de a primi actualizări din partea noastră.

Datele personale pe care le vom reține sunt numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și suma donată și vor fi folosite în conformitate cu Politica de confidențialitate, care respectă cele mai recente norme în vigoare (GDPR).

Modulul de plată securizată cu cardul a fost implementat folosind platforma euplătesc.ro, iar deținătorii de carduri de debit sau credit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) vor efectua plata prin intermediul sistemului „3-D Secure”, elaborat de organizațiile care asigură tranzactiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic (POS). „3-D Secure” asigură, în primul rând, că nicio informație legată de cardul tău nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.

Pentru donațiile cu cardul bancar nu ți se va percepe niciun comision.

Îți mulțumim că vei alege să te alături misiunii noastre, contribuind împreună la atingerea vieţii a mii de oameni care au nevoie de sprijinul unor profesioniști dedicați și plini de compasiune. Prin educație, acces la cele mai bune servicii medicale oncologice, suport psihologic și spiritual, Spitalul Adventist va fi mesajul nostru că facem „Totul pentru viață!”.

Beniamin Ghegoiu
Fundația pentru Spitalul Adventist