Drept la replică

Info Adventist 11 aprilie 2022

O știre din presa locală a atras atenția atât prin titlul ei, cât și prin conținutul acesteia. Din dorința de a-și face materialul cât mai atragător, de altfel unul structurat în mod obiectiv, publicația din Ardeal a strecurat în titlul știrii termenul ’sâmbetist’, în speranța că acest cuvânt va atrage atenția cititorilor.

Înțelegem că termenul ’sâmbetist’ reprezintă un regionalism pentru multe zone din țara noastră, însă avem dorința și cerința ca un articol de presă să conțină denumirea oficială a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.Precizăm că ne dorim o comunicare eficientă cu instituțiile de presă din România, atât la nivel local, cât și național, motiv pentru care am făcut tot ce am considerat necesar în sensul acesta, inclusiv realizarea unui dosar de presă ce conține informații despre cine este și în ce crede Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea. Dosarul a fost trimis instituțiilor de presă din Romania prin intermediul departamentelor locale de comunicare care aparțin Bisericii Adventiste.

În ce privește cazul judecătoarei stagiar din Judecatoria Suceava, ne arătăm susținerea pentru situația sa, susținere oferită și de majoritatea colegilor din magistratură. De asemenea îi oferim consilierea necesară în demonstrarea dreptății sale, într-o situație în care magistratul nu a făcut decât să respecte o lege morală a Bibliei. Biserica Adventistă este recunoscută drept cult de către statul român, având la nivel mondial un număr de 35 de milioane de membri și aparținători.

#adventist#Respect