Mesajul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, la început de an universitar 2019 – 2020

Info Adventist 1 octombrie 2019

Un nou început, un alt an, o nouă binecuvantare!

Deschiderea anului universitar este, pentru cei mai mulţi studenţi, un moment încărcat de emoţie. Anii petrecuți în facultate reprezintă una dintre cele mai încântătoare perioade ale tinereții. În același timp, reprezintă o ultimă stație către o lume plină de surprize. Un ultim antrenament pentru o bătălie numită – viața!

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din România îi încurajează pe studenți, la începutul acestui an universitar, să privească cu responsabilitate fiecare secundă în care pot acumula informații de calitate, pe care le vor folosi cu succes în viitor. Indiferent de domeniul pentru care vă pregatiți și în care veți activa, trebuie să stiți că adevăratul succes nu este rezultat al norocului, al întâmplării sau al destinului. El este rod al învățăturilor acumulate în acești prețiosi ani. Dumnezeu vă este aproape și vă oferă susținerea Lui. Dumnezeu este Acela care creează ocaziile; dar succesul depinde de folosirea lor.

“Omul fără învăţătură e ca pământul fără ploaie“ – proverb românesc

Indiferent de domeniul pe care îl studiati, vor veni momente în care vă veți confrunta cu dificultăți și cu dileme, dar să nu renunțați niciodată la cercetare datorită descurajării. In momente de acest fel, vă recomandăm să apelați la rugăciune, pentru a putea înțelege care este rolul vostru pe acest pământ.

De asemenea, la început de an universitar, dorim să-i asigurăm pe studenți de tot sprijinul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, în ce privește problemele legate de păzirea Sabatului. Pe această cale, dorim să vă înștiințăm că orice sesizare de genul acesta, poate fi transmisă prin mail, la adresa [email protected], sau prin telefon la numărul …

Și pentru că tinerii studenți traversează o perioadă cu care nu se vor mai întalni, facem apel la cuvintele întelepte ale lui Solomon: “Bucură-te, tinere, în tinereţea ta, fii cu inima veselă cât eşti tânăr, umblă pe căile alese de inima ta şi plăcute ochilor tăi, dar să ştii că, pentru toate acestea, te va chema Dumnezeu la judecată.“

Dumnezeu să vă binecuvanteze cu întelepciune, pentru a vă bucura de acești ani și pentru a acumula toate informațiile de care aveți nevoie.

“Ceea ce conduce la câștigarea victoriei este un studiu serios, o străduință fermă și un efort perseverent. Nu risipiți nici o clipă și nici o oră. Rezultatul muncii, al unei munci sârguincioase și conștiincioase, va fi observat și apreciat.“ (The Review and Herald)