Milioane de oameni accesează online scrierile lui Ellen G. White

Info Adventist 21 februarie 2020

Timp de mai mult de 70 de ani, Ellen G. White a slujit în calitate de sol al lui Dumnezeu și a avut un impact profund asupra Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. De la începuturile sale până a devenit o mișcare mondială, sfaturile oferite prin intermediul lui Ellen White au călăuzit această mișcare într-un mod extraordinar.

În prezent, milioane de oameni îi citesc scrierile. Numai anul trecut, 24 de milioane de vizitatori unici au accesat site-ul egwwritings.org, fiind înregistrate 1,5 miliarde de căutări! Luna trecută au vizitat site-ul mai mult de 4 milioane de persoane din 190 de țări, cea de-a doua cea mai mare creștere fiind înregistrată în China (după SUA). Pe de altă parte, cea mai mare creștere a fost înregistrată pentru cărțile în format audio, cu 76,3 milioane de descărcări.

Aceste statistici demonstrează setea și foamea după neprihănire. Oameni din toată lumea își doresc să găsească speranță și inspirație. Lăudat fie Dumnezeu pentru darul profeției prin slujitoarea Sa, Ellen White.

În scrierile sale inspirate regăsim o perspectivă profundă și sfaturi oferite de Dumnezeu conducătorilor Bisericii, iar noi suntem binecuvântați prin ascultarea de acele sfaturi. „Încredeți-vă în Domnul, Dumnezeul vostru, și veți fi întăriți; încredeți-vă în prorocii Lui, și veți izbuti” (2 Cronici 20:20).

Autor: G.T. Ng, Președinte al Ellen G. White Estate și Secretar Executiv al Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea