O atletă adventistă s-a calificat la Olimpiada Tokyo 2020

Info Adventist 29 iulie 2021

„Mi-am pus întotdeauna cariera în mâinile lui Dumnezeu și m-am încrezut mereu în El.”

Nathalee Aranda este o atletă adventistă care își va reprezenta pe 3 august țara natală, Panama, la proba de săritură în lungime la Jocurile Olimpice din Japonia.

„Faptul că m-am calificat la Olimpiadă a constituit o mare bucurie pentru mine, pentru că am muncit mulți ani ca să ating acest obiectiv”, a spus atleta într-un interviu pentru postul de radio Nuevo Tiempo din Peru.

Când a primit vestea calificării în timpul antrenamentului, a sărit în sus și a strigat de bucurie. „A fost nemaipomenit. I-am adus multe mulțumiri lui Dumnezeu pentru că, datorită voii Sale și efortului și disciplinei [noastre], am putut să ne atingem obiectivul”, a declarat Nathalee.

Pe 8 iulie 2021, președintele Republicii Panama, Laurentino Cortizo, a înmânat steagul național delegației de atleți panamezi, care va reprezenta țara la Olimpiada de la Tokyo, iar Nathalee Aranda a fost însărcinată să îl primească.

Pentru a ajunge la acest nivel, Nathalee a trecut prin multe încercări, cum ar fi restricțiile pe care și le-a impus pentru ca să se poată antrena și cele câteva competiții care au fost anulate ca urmare a pandemiei de Covid-19. În ciuda tuturor acestor impedimente, credința ei în Dumnezeu a devenit tot mai puternică.

Nathalee are 26 de ani și și-a început cariera de atlet de la vârsta de 12 ani. Pe parcursul acestei călătorii, a participat la evenimente sportive importante în America Centrală, în Caraibe și în America de Sud, câștigând câteva turnee.

Astăzi, este fericită să participe la Jocurile Olimpice, care au loc în perioada 23 iulie – 8 august în Japonia și spune că toate realizările ei I se datorează lui Dumnezeu. „Am pus toate competițiile și antrenamentele în mâna lui Dumnezeu, I le-am încredințat Lui. Îmi pun încrederea în Dumnezeu pentru că știu că, împreună cu El, […] pot face orice”, a declarat atleta adventistă.

Sursa: Adventist News Network