Primul film despre viața lui Isus în limbajul semnelor

Info Adventist 21 ianuarie 2020

Dacă până acum cele 70 de milioane de persoane surdo-mute existente în întreaga lume depindeau de subtitrări pentru a înțelege filmele care Îl aveau în centru pe Isus, după finalizarea proiectului condus de cei de la Deaf Mission ei vor beneficia de un film despre viața lui Isus în limbajul mimico-gestual.

Deaf Mission a pornit un proiect prin care își propune să realizeze un film destinat persoanelor care au probleme auditive grave. Proiectul este în faza de început existând doar un clip pilot care durează 10 minute. Suma necesară pentru finalizarea filmului se ridică la 4,8 milioane de dolari americani, fiind strânși până în momentul de față doar 746 000 de dolari americani.

Chad Entinger, unul dintre coordonatorii proiectului, era convins de faptul că filmul va avea un mare impact asupra celor care îl vor viziona deoarece actorii care vor juca vor utiliza doar limbajul mimico-gestual.

Filmul va avea rolul de a schimba percepția multora dintre persoanele surdo-mute. „Acestea cred că Dumnezeu Trinitarian este doar pentru cei care aud, concepție alimentată de resursele numeroase pe care bisericile tind să distribuie în general.” prezenta Mission Network News.

„Chiar credem că Dumnezeu poate și va utiliza filmul pentru a ajunge la oamenii surdo-muți.” afirma Entinger care își dorește să facă mesajul Evangheliei ușor de înțeles pentru și pentru această categorie de oameni.

Autor: Elisei Florea

Sursă știre & imagine: https://www.christianheadlines.com/contributors/michael-foust/a-first-jesus-film-in-sign-language-will-reach-70-million-with-gospel.html