Sesiunea Conferinței Generale: Cuvântul de bun venit al președintelui

Info Adventist 6 iunie 2022

Bine ați venit la cea de-a LXI-a sesiune a Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, care are loc în St. Louis, Missouri, în perioada 6-11 iunie 2022.

„Isus vine! Implică-te!” – această temă reflectă speranța adventă într-un Mântuitor care va reveni în curând și importanța implicării totale a credincioșilor, fiecare făcând ceva pentru Isus și pentru a câștiga suflete pentru El!

La prima sesiune a Conferinței Generale din mai 1863, 20 de delegați s-au întâlnit într-o mică biserică de lemn din Battle Creek, Michigan [Statele Unite]. Delegații reprezentau câteva mii de credincioși adventiști care respectau Sabatul, în principal din nord-estul și vestul mijlociu al Statelor Unite.

În schimb, cea de-a LXI-a sesiune a Conferinței Generale, programată inițial pentru anul 2020, dar amânată de două ori din cauza pandemiei de Covid-19, se desfășoară într-un loc care poate găzdui aproape 67.000 de participanți, incluzând aproximativ 2.700 de delegați care îi reprezintă pe cei 21 de milioane de membri din peste 200 de țări!

Sesiunile Conferinței Generale oferă ocazii minunate pentru ca membrii familiei noastre de credincioși din întreaga lume să se întâlnească pentru închinare și părtășie și pentru a fi martorii modului în care au loc întâlnirile de lucru ale Bisericii, inclusiv alegerea liderilor la nivel mondial și luarea unor decizii importante care afectează Biserica mondială.

Vă invit să mă însoțiți în rugăciune pentru călăuzirea minunată a lui Dumnezeu în timpul acestei sesiuni și să Îl lăudăm pentru modul în care a binecuvântat această mișcare a rămășiței din zilele din urmă. Stăruim în rugăciune pentru revărsarea ploii târzii a Duhului Sfânt înaintea revenirii iminente a lui Isus Hristos.

Haideți să continuăm să mergem înainte împreună, concentrându-ne asupra Cuvântului sfânt al lui Dumnezeu, a întreitei solii îngerești, a minunatei lucrări de redeșteptare și reformă a Duhului Sfânt și a implicării totale a credincioșilor, ajungând la milioane de oameni cu solia de speranță pe care o avem de transmis.

Isus vine! Implică-te!

Bine ați revenit!

Ted N.C. Wilson, președinte

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea

Sursa: Adventist Review