Spitalul adventist din Sydney, printre cele mai bune din lume

Info Adventist 22 septembrie 2022

Instituția medicală este inclusă în clasamentul Newsweek pentru specialitățile oncologie și cardiologie.

Spitalul adventist din Sydney, Australia, a fost inclus din nou în clasamentul Newsweek World’s Best Specialized Hospitals [Cele mai bune spitale specializate din lume] pentru specialitatea oncologie, apărând pentru prima dată în clasament și în clasamentul pentru specialitatea cardiologie.

Clasamentul anual al Newsweek prezintă cele mai bune 300 de spitale pentru specialitatea cardiologie și pe cele mai bune 250 pentru oncologie, iar Sydney Adventist Hospital apare în ambele categorii.

Cercetarea a fost realizată în 20 de țări de compania de cercetare de piață Statista, în parteneriat cu Newsweek. Datele au fost culese din trei surse: recomandările medicilor prin intermediul unui sondaj online realizat în aceste țări, rezultatele chestionarelor care măsoară nivelul de satisfacție al pacienților și indicatorii cheie de performanță medicală ai spitalelor.

Gavin Marx, directorul medical al San Integrated Cancer Centre, a declarat: „Este a doua oară când suntem incluși în topul centrelor oncologice din întreaga lume realizat de Newsweek și este minunat să vedem că ne clasăm pe o poziție superioară celei ocupate anul trecut.”

„De-a lungul anilor am dezvoltat un serviciu care deservește un număr mare de oameni, condus de unii dintre cei mai remarcabili specialiști din domeniul sănătății din regiune. Este clar că echipa noastră extrem de calificată și inovarea constantă au dus la rezultate excelente pentru pacienți și la o reputație impresionantă în Australia și la nivel internațional.”

Potrivit lui Marx, spitalul este în mod constant lider și în sondajele naționale. „Centrul de oncologie a obținut trei ani consecutivi unele dintre cele mai bune evaluări și în cadrul sondajelor realizate în rândul pacienților de Bureau of Health Information [Biroul de informații pentru sănătate].”

Printre caracteristicile cheie ale centrului de oncologie se numără imagistica de ultimă generație, o gamă completă și de înaltă calitate de servicii chirurgicale și de reconstrucție, servicii complete de oncologie medicală, experți în genetică oncologică, servicii extinse de sprijin pentru bolnavii de cancer și consilieri care îi ghidează pe pacienți în folosirea serviciilor oferite.

Oferindu-le pacienților acces la cele mai noi tratamente, unitatea de studii clinice a centrului participă la studii internaționale în ceea ce privește cancerul de sân, cancerul colorectal, cancerul de prostată, melanomul și alte tipuri de cancer. De asemenea, pacienții au acces la programe de stil de viață concepute pentru a reduce riscul de cancer.

Brett Goods, Directorul general al Adventist HealthCare Limited, s-a declarat mândru de munca excelentă depusă de toți membrii echipelor de oncologie și de recunoașterea primită la nivel internațional.

„E minunat să ne revedem numele în clasamentul Newsweek pentru specialitatea oncologie”, a declarat Goods. „Aș dori să felicit, de asemenea, echipa noastră de cardiologie, care a fost inclusă pentru prima dată în topul mondial al centrelor de cardiologie. Este o realizare cu adevărat remarcabilă.”

Spitalul adventist din Sydney este unul dintre cele mai bune din regiunea New South Wales încă din anul 1979.

„Avem norocul de a avea un grup remarcabil de medici cardiologi, susținut de asistente medicale specializate, personal medical auxiliar și personal de sprijin”, a declarat Elizabeth Shaw, șefa departamentului de cardiologie. „Cu ajutorul lor putem realiza proceduri complexe și să le oferim cea mai bună îngrijire pacienților noștri.”

Autor: Maddi Glover, Adventist Record

Sursa: Adventist Review