Spitalul adventist, printre cele mai recomandate din Berlin

Info Adventist 22 decembrie 2021

Spitalul Waldfriede – din nou – printre cele mai recomandate clinici din Berlin

Potrivit unui sondaj realizat de publicația germană Der Tagesspiegel (echivalentul german al ziarului „The Daily Mirror”) în rândul medicilor care locuiesc în Berlin, cele mai bune recomandări au primit departamentul de Obstetrică și ginecologie și Centrul de afecțiuni mamare ale Spitalului Waldfriede. Departamentele au primit premii în domeniile „Chirurgie ginecologică pentru boli benigne” și „Terapie pentru cancerul de sân”.

Ingo Bach, redactor șef pentru proiecte de sănătate la Der Tagesspiegel, a înmânat importantele diplome conducătorilor celor două departamente, și anume Dr. Florian Müller, șeful secției de Obstetrică și ginecologie, și Dr. Barbara Brückner, medic șef al Centrului de afecțiuni mamare.

La sondajul publicației Der Tagesspiegel au luat parte aproape 2.400 de medici rezidenți din Berlin, care au făcut un total de 16.000 de recomandări. Potrivit documentului, numărul corespunde unei rate de 38% din totalul rezidenților. Rezultatele finale au fost obținute din două seturi de date: pe de o parte, experiența (numărul de cazuri), și, pe de altă parte, reputația (evaluarea medicilor).

Bernd Quoss, membru în consiliul de administrație al spitalului, s-a bucurat de acest nou premiu și a subliniat faptul că Spitalul Waldfriede este una dintre cele mai bune clinici nu doar pe plan regional, ci şi pe plan mondial (premiu din partea Newsweek Magazine—vezi see APD report din 29 aprilie 2021), bucurându-se, în general, de o reputaţie foarte bună.

SPITALUL WALDFRIEDE

Spitalul non-profit Waldfriede este localizat în districtul Zehlendorf al orașului Berlin. Este spitalul academic universitar al Universității de Medicină Charité Berlin. A fost certificat de mai multe ori, conform parametrilor legali de calitate și a primit deja numeroase premii. În fiecare an, aici sunt tratați aproximativ 15.000 de pacienți internați și 120.000 de pacienți în ambulatoriu.

Spitalul face parte din Rețeaua de Sănătate Waldfriede, care include, de asemenea, o clinică de zi, un centru social, o academie pentru sănătate și îngrijire, o companie de servicii, un cămin pentru seniori, Centrul de sănătate PrimaVita, Clinica privată Nikolassee și Centrul Desert Flower.

Sursa: EUD News