Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Îndrăznește să trăiești prin fiecare cuvânt

Melody Mason vine cu o nouă provocare – Îndrăznește să trăiești prin fiecare cuvânt.

Îndrăznește să trăiești prin fiecare cuvânt

Melody Mason vine cu o nouă provocare – Îndrăznește să trăiești prin fiecare cuvânt.

După ce ne-a încurajat să îndrăznim să cerem mai mult, Melody Mason vine cu o nouă provocare – Îndrăznește să trăiești prin fiecare cuvânt. Cartea conține o mulțime de experiențe personale și recomandări spirituale și ne cheamă să trecem, dincolo de simpla citire a Scripturii, la o relație profundă cu Autorul ei.

Cu multe exemple din viața autoarei și a prietenilor ei, cu sfaturi practice, cu afirmații profunde ale unor scriitori cunoscuți și cu multe idei născute dintr-o viață activă de rugăciune, cartea este o veritabilă chemare la introspecție și la consacrare. Fie că ai citit Biblia de mulți ani, fie că o citești acum pentru prima dată, atunci când mergi împreună cu Melody în această experiență ai simțământul că mai sunt multe comori pe paginile Scripturii care așteaptă să fie descoperite.

Volumul are patru părți: Cuvântul care zdrobește, Cuvântul care reface, Cuvântul care transformă și Cuvântul care dă putere.

Pentru Melody Mason, Cuvântul nu este o literă moartă, o istorie apusă demult, ci este viu, este plin de putere și dătător de entuziasm, iar întâlnirea cu El este cea mai importantă experiență a vieții.

Ajungem de la „a citi Cuvântul” la „a iubi Cuvântul”, fiind îndrăgostiți de El și însuflețiți de puterea Lui.

Această uimire în fața frumuseții Cuvântului este atmosfera pe care cartea încearcă să o transmită și de care mă rog să fii și tu atins. Pentru mine a fost ca o experiență de regăsire. Mă rog să fie și pentru tine.

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print