Biserica Adventista de Ziua a Saptea

Noutăți

Noutăți

Noutăți

Broșura pentru consacrare | 7-14 octombrie 2023

Departamentul de Sănătate vă oferă în anul misionar 2023-2024 materialul digital pentru grupe de părtășie și studiu în Săptămâna de consacrare pentru misiune (7-14 octombrie

Noutăți

Aniversare 100 de ani la Perieni

Sabatul din 7 august a marcat împlinirea a 100 de ani de prezență adventistă în localitatea Perieni, județul Iași. Cu această ocazie la eveniment au

Noutăți

Aplicația „Dăruire AZȘ”

„Dăruire AZȘ” (My Offerings) reprezintă aplicația oficială de dăruire a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

Noutăți

„Sinergie prin Duhul Sfânt” – conferințe OCI la Stupini, Brașov

În perioada 14-17 septembrie 2023, OCI (Outpost Centers International în colaborare cu Diviziile Intereuropeană (EUD), Transeuropeană (TED), Uniunea Adventistă de Conferințe și Centrul de Sănătate Herghelia organizează conferințele „Sinergie prin Duhul Sfânt”. Participarea în Sabat și la prezentări este gratuită.

ADRA Romania

ADRA pe drumul BINEFACERII

De 33 de ani, ADRA România urmăreşte îmbunătăţirea calităţii vieţii pentru cei în nevoie şi investeşte în potenţialul oamenilor din dorința de a schimba vieți, implicându-se în special în proiecte de dezvoltare de care beneficiază întreaga populație oferind sprijin în mod necondiționat indiferent de religia, rasa, etnia sau genul beneficiarilor.

Noutăți

Punctul de plecare

Interviu cu autorul studiilor biblice trimestrul al III-lea – dr. John McVay

ADRA Romania

VIS DE COPIL – o tabără de neuitat!

În perioada 21-25 iunie 2023 s-a desfășurat la Moieciu, județul Brașov, tabăra VIS DE COPIL pentru 100 de copii defavorizați, 40 dintre ei fiind înscriși în proiectul ADRA ”Vreau la școală!”.

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print