Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Spitalul Adventist din Manaus, printre cele mai bune din Brazilia

Instituția se clasează pe locul 24 în rândul spitalelor braziliene.

Spitalul Adventist din Manaus, printre cele mai bune din Brazilia

Instituția se clasează pe locul 24 în rândul spitalelor braziliene.

Pentru al treilea an consecutiv, Spitalul Adventist din Manaus se numără printre cele mai bune din Brazilia, potrivit unui clasament realizat de revista americană Newsweek în colaborare cu „World’s Best Hospitals 2023”. În acest an, instituția s-a clasat pe locul 24 în rândul spitalelor braziliene.

Sondajul realizat de publicație împreună cu Statista Inc., o renumită companie de cercetare, evaluează aspecte precum experiența și siguranța pacienților, asistența medicală și tehnologia de ultimă generație.

Directorul medical, Guilherme Macedo, întărește faptul că instituția prețuiește excelența și siguranța, oferind îngrijire de cea mai înaltă calitate. „Și vom merge mai departe fără a cruța niciun efort pentru o excelentă îngrijire centrată pe pacient și a le oferi o experiență pozitivă pacienților noștri”, adaugă el.

Anul acesta au fost analizate peste 2.300 de spitale din 28 de țări, iar clasamentul plasează din nou Spitalul Adventist din Manaus printre cele mai bune din Brazilia. „Rezultatul ne întărește hotărârea de a ne continua misiunea de a salva vieți”, conchide Gideon Basílio, directorul general.

Pe listă se află și Spitalul Adventist din São Paulo.

Clasamentul poate fi accesat AICI.

Sursa: Adventist News Network

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print