Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Heroes: The Bible Trivia Game, descărcat de peste 500.000 de persoane

Un joc biblic lansat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea sărbătorește o jumătate de milion de descărcări cu actualizări și statistici impresionante.

Heroes: The Bible Trivia Game, descărcat de peste 500.000 de persoane

Un joc biblic lansat de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea sărbătorește o jumătate de milion de descărcări cu actualizări și statistici impresionante.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea a sărbătorit miercuri, 22 martie 2023, faptul că popularul său joc, Heroes: The Bible Trivia Game, a fost descărcat de 500.000 de ori. Realizarea este dovada popularității tot mai mari a aplicației în rândul utilizatorilor globali, care au petrecut peste 18 milioane de minute jucând jocul și au răspuns la peste 45 de milioane de întrebări de cultură biblică.

În doar doi ani de la lansare, Heroes a devenit un favorit al jucătorilor și al cercetătorilor Bibliei. Prin întrebările provocatoare și jocul captivant, aplicația are în centru eroii biblici, ceea ce o face un instrument excelent pentru educarea jucătorilor cu privire la relatările și învățăturile Bibliei.

Williams Costa Jr., directorul Departamentului Comunicare al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, și-a exprimat entuziasmul cu privire la această piatră de hotar, spunând: „Este întotdeauna interesant să vezi că visurile devin realitate. Minunea este că o jumătate de milion de descărcări ale jocului Heroes nu reprezintă sfârșitul, ci un pas mare înainte”.

Aplicația dezvoltată de Hope Channel și concepută de pastorul Sam Neves, director adjunct al Departamentului Comunicare al Bisericii Adventiste mondiale, a devenit populară și datorită caracterului său educațional. Neves explică faptul că „Heroes are valoare de imersiune biblică. În timp ce se joacă, jucătorul urmează o secvență de joc și de învățare, astfel că ajunge să cunoască povestea biblică fără să fie neapărat nevoit să o citească”.

Heroes features Bible trivia questions, testing players on their knowledge of the Bible characters and their stories. [Photo: Heroes]

Etapele importante ale aplicației

Acum, când Biserica Adventistă sărbătorește cea de-a doua aniversare a jocului Heroes, pe 25 martie 2023, creatorii aplicației subliniază numeroasele ei realizări.

În iunie 2022, Heroes a încheiat un parteneriat cu Bible Museum [Muzeul Bibliei] din Washington, D.C., iar reprezentanții muzeului au pus la dispoziție un spațiu pentru promovarea aplicației și le-a oferit vizitatorilor posibilitatea de a juca jocul și de a afla mai multe despre aplicație.

De la lansarea sa în 2021, Heroes a colaborat, de asemenea, cu Hope Channel și cu Novo Tempo din Brazilia. În 2022, Heroes a promovat, de asemenea, un turneu online în Brazilia, în care jucătorii aplicației s-au adunat pentru a concura în persoană în cadrul ediției speciale a emisiunii TV Bom de Bíblia de la Novo Tempo.

Succesul Heroes se reflectă și în popularitatea site-ului său, cu peste 100.000 de afișări de pagini numai luna trecută. În aproape doi ani, aplicația a devenit disponibilă în aproape 15 limbi, în toată rețeaua Hope Channel, inclusiv în engleză, franceză, spaniolă, portugheză, română, swahili și tagalog. Atingerea obiectivelor de dezvoltare pe care creatorii aplicației și le-au propus la lansarea Heroes in 2021 a făcut posibil ca jocul să devină accesibil pentru mai mulți utilizatori din întreaga lume.

Noutăți și actualizări

În ultimii doi ani, Heroes a dezvoltat, de asemenea, The Big Questions, un ghid de studiu biblic care cuprinde 20 de lecții disponibile în engleză, portugheză, franceză, română și spaniolă. Obiectivul principal al acestuia este să răspundă la întrebări spirituale comune, răspunsuri căutate de mulți utilizatori de internet. În 2022, a fost lansată o a doua versiune The Big Questions, în engleză și portugheză, cu 21 de lecții noi.

Pe 24 decembrie 2022, creatorii aplicației au adăugat în joc personajul Maria, mama lui Isus, totalizând 13 personaje biblice.

Heroes releases its newest heroine, Mary. [Photo: Heroes]

Platformele digitale au fost, de asemenea, esențiale în promovarea jocului. Platformele de socializare ale Heroes au publicat conținut axat pe cunoașterea în profunzime a personajelor și au oferit schimburi personalizate cu jucătorii. În prezent, Heroes are peste 37.000 de urmăritori care primesc zilnic conținut creat special pentru a le oferi jucătorilor o experiență mai completă.

Planuri de viitor

Echipa de dezvoltare a aplicației caută să facă jocul mai interactiv și să includă noi întrebări și noi personaje.

Aplicația a fost creată cu intenția de a le transmite cu jucătorilor și tinerilor din întreaga lume mesajele celor trei îngeri. „Heroes s-a născut, pentru a-i încuraja [pe tineri] să se familiarizeze cu poveștile fascinante ale Bibliei și să descopere că sunt chemați să fie eroii lui Dumnezeu astăzi, să devină martorii lui Hristos”, a declarat Neves.

Heroes poate fi descărcat gratuit pe orice dispozitiv smartphone Apple sau Android. Pentru mai multe informații despre Heroes, vizitați https://www.heroesbibletrivia.org/.

Sursa: Adventist News Network

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print