Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Instruire pentru studenții și absolvenții adventiști ai facultăților de medicină

Evenimentul va avea loc la centrul de stil de viață VitaSalus din Portugalia.

Instruire pentru studenții și absolvenții adventiști ai facultăților de medicină

Evenimentul va avea loc la centrul de stil de viață VitaSalus din Portugalia.

Departamentul Sănătate al Diviziei Inter-Europene organizează cea de-a doua ediție a evenimentului de formare intitulat: „The training. Modern medicine and Adventism” [Instruirea. Medicina modernă și adventismul].

Acesta va avea loc la centrul de stil de viață VitaSalus din Penela, Portugalia, în perioada 23 iulie – 5 august 2023.
Instruirea, desfășurată în limba engleză, este concepută în special pentru studenții la medicină (în stadiul de formare clinică), pentru proaspăt absolvenți și pentru rezidenți. Tema principală este relevanța mesajului adventist cu privire la sănătate în diferitele specialități medicale: gastroenterologie, cardiologie, endocrinologie, pediatrie, obstetrică și ginecologie.

Cadre medicale adventiste experimentate din întreaga lume vor explora și vor vorbi despre impactul mesajului adventist cu privire la sănătate în diferite arii ale medicinei, atât din punct de vedere preventiv, cât și terapeutic. Ele vor face legătura între mesajul adventist cu privire la sănătate și medicina bazată pe dovezi științifice.

Relevanță

Instruirea este relevantă pentru studenții adventiști la medicină aflați în anii de practică, precum și pentru proaspăt absolvenți și rezidenți. Ea completează, în mod necesar, cunoștințele dobândite în timpul studiilor sau al rezidențiatului, concentrându-se asupra misiunii de împărtășire a Evangheliei.

În plus, fiind un eveniment internațional, le va permite participanților să dezvolte o viziune globală asupra adventismului, precum și să întâlnească profesioniști și colegi din domeniul medical din alte părți ale lumii.

Informațiile necesare și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul Departamentului Sănătate al Diviziei Inter-Europene.

Sursa: EUD NEWS

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print