Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Al patrulea seminar european de comunicare

Seminarul va fi intitulat: „Veriga lipsă. Legătura dintre contactele virtuale și comunitățile reale”.

Al patrulea seminar european de comunicare

Seminarul va fi intitulat: „Veriga lipsă. Legătura dintre contactele virtuale și comunitățile reale”.

Departamentele de comunicare ale Diviziei Inter-Europene (EUD) și Diviziei Transeuropene (TED) organizează o serie de prezentări online în cadrul cărora colegi și experți își împărtășesc experiența și cunoștințele cu privire la misiunea prin intermediul inițiativelor de comunicare.

Următorul webinar de comunicare va avea loc marți, 25 aprilie, la ora 20:00, ora României, prin Zoom. Vorbitorul invitat va fi Pedro Esteves, directorul Hope Media Portugal, iar prezentarea va purta titlul: „Veriga lipsă. Legătura dintre contactele virtuale și comunitățile reale”.

Link: https://loom.ly/2tBtRr8
ID-ul întâlnirii: 899 2110 2852
Cod de acces: 004438

Seminarele de comunicare ale EUD & TED

Departamentele de comunicare din cadrul EUD și TED organizează o serie de prezentări online, în cadrul cărora experți vor împărtăși experiența și cunoștințele lor în misiunea prin intermediul inițiativelor de comunicare. Prezentările li se adresează tuturor profesioniștilor în comunicare implicați în misiune.

Prezentările au loc în ultima zi de marți a fiecărei luni, cu excepția lunilor august și decembrie, la următoarele date: 25 aprilie, 23 mai, 27 iunie, 18 iulie, 26 septembrie, 31 octombrie și 28 noiembrie.

Primele două sesiuni pot fi vizionate aici:

  1. ianuarie 2023: https://www.youtube.com/watch?v=8J4MhAwtZeI
  2. februarie 2023: https://www.youtube.com/watch?v=ObcOmB–W74

Sursa: EUD NEWS

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print