Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

AdventHealth, printre companiile în care consumatorii au cea mai mare încredere

Newsweek, în colaborare cu cercetătorul de piață Statista, au inclus AdventHealth pe lista companiilor în care consumatorii americani au cea mai mare încredere.

AdventHealth, printre companiile în care consumatorii au cea mai mare încredere

Newsweek, în colaborare cu cercetătorul de piață Statista, au inclus AdventHealth pe lista companiilor în care consumatorii americani au cea mai mare încredere.

Clasamentul bazat pe 95.000 de formulare de evaluare completate de consumatori americani recunoaște organizațiile în care clienții, investitorii și angajații au cea mai mare încredere.

„Luăm foarte în serios prezența în acest clasament, deoarece știm că încrederea nu se câștigă ușor”, a declarat Terry Shaw, președinte și director executiv al AdventHealth. „Încrederea este fundamentală pentru credibilitate și este esențială pentru construirea unor relații de durată cu membrii echipei, dar și cu comunitatea și partenerii. Credem cu tărie că feedbackul primit de la comunitățile noastre și de la părțile interesate este esențial pentru a continua să construim această încredere.”

Standardele serviciilor sistemului de sănătate determină modul în care membrii echipei interacționează unii cu alții și cu pacienții lor: Protejează-mă. Iubește-mă. Fă să fie ușor. Asumă-ți responsabilitatea. Aceste valori promovează o îngrijire centrată pe pacient, punând accentul pe empatie, respect și responsabilitate. Această cultură a îngrijirii medicale este o componentă cheie pentru a ne asigura că AdventHealth este un loc de încredere în a-i ajuta pe oameni să se simtă întregi.

Pe lângă recunoașterea Newsweek, AdventHealth a primit numeroase distincții pentru devotamentul său față de siguranța pacienților, calitatea îngrijirii și cultura organizațională. Leapfrog Group, un organism național de supraveghere a siguranței pacienților, a numit AdventHealth primul sistem de sănătate care a obținut premiul Emerald pentru siguranța pacienților, calitate și transparență în anul 2022. AdventHealth se numără, de asemenea, printre cele mai bune spitale din cadrul clasamentului U.S. News & World Report, printre cele mai bune locuri de muncă în IT, potrivit Computerworld, și printre cele mai bune 150 de locuri de muncă în domeniul sănătății, conform Becker, fiind recunoscut de Forbes ca cel mai bun angajator pentru noii absolvenți și unul dintre cei mai buni angajatori din statele Florida și Maryland.

Sursa: Adventist News Network

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print