Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Un curs interactiv organizat de Radio Novo Tempo ajunge la 2.000 de persoane

Studiul biblic „Isus, Cel care redă viața”, desfășurat sâmbăta în direct pe YouTube, le vorbește participanților despre Biblie și învățăturile ei.

Un curs interactiv organizat de Radio Novo Tempo ajunge la 2.000 de persoane

Studiul biblic „Isus, Cel care redă viața”, desfășurat sâmbăta în direct pe YouTube, le vorbește participanților despre Biblie și învățăturile ei.

Radio Novo Tempo, cunoscut pentru programele lui axate pe valori creștine și mesaje inspirate, organizează cursul interactiv care a captat atenția a mii de persoane pe internet. Având ca temă „Isus, Cel care redă viața”, cursul care se desfășoară până la 1 iulie 2023 dorește să îi învețe pe oameni despre Biblie și să îi ajute să Îl recunoască pe Isus ca Mântuitor și Domn al vieții lor.

De la începutul cursului, care este transmis în direct pe internet în fiecare sâmbătă la ora 16:00, peste 2.000 de persoane au participat deja la studii. Pastori și cercetători biblici cu experiență își împărtășesc reflecțiile și gândurile despre viața și învățăturile lui Isus într-un mod accesibil, dar educativ.

În timpul cursurilor, participanții pot să adreseze întrebări și să își împărtășească experiențele și îndoielile cu privire la Biblie și credința creștină. În plus, există și resurse suplimentare, precum materiale informative și resurse audiovizuale, care ajută la înțelegerea subiectelor abordate.

Pentru cei care au participat la curs, beneficiile depășesc simplele cunoștințe dobândite. Mulți au afirmat că aceste cursuri le-au întărit credința, le-au oferit o mai bună înțelegere a mesajului lui Isus și le-au schimbat viața în bine. „Cursul a fost o adevărată binecuvântare în viața mea. Am învățat foarte multe despre Biblie și despre modul în care Isus poate vindeca aspectele vieții marcate de suferință. Cursurile sunt captivante, iar învățăturile au un impact profund”, spune Maria Silva, una dintre participante.

DIN SPATELE ECRANULUI LA ÎNTÂLNIRI FAȚĂ ÎN FAȚĂ

Pe lângă amploarea inițiativei pe internet, cursul a trezit și interesul bisericilor locale, care au organizat întâlniri față în față pentru a participa împreună la cursurile transmise online și a iniția discuții despre subiectele abordate. Aceste întâlniri au devenit momente de comuniune și învățare, consolidând credința și relațiile dintre participanți.

Cursul este o inițiativă a postului de radio Novo Tempo, care încearcă să își îndeplinească misiunea de a promova speranța, inspirația și transformarea vieților prin intermediul mesajului biblic. „Având în vedere cererea tot mai mare și impactul pozitiv de până acum, ne așteptăm ca tot mai multe persoane să beneficieze de oportunitatea de a învăța și de a medita asupra Bibliei și a mesajului lui Isus”, explică pastorul Marlon Bruno, coordonator de plantare de biserici în regiunea centrală a statului Rio Grande do Sul, din sudul Braziliei.

Sursa: Adventist News Network

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print