Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Un film de animație sfidează normele industriei: Marele Război dintre Bine și Rău are premiera pe 19 mai

Filmul promite să îi intrige pe toți cei care îl urmăresc și este conceput pentru a rezona cu publicul dintr-un context postmodern.

Un film de animație sfidează normele industriei: Marele Război dintre Bine și Rău are premiera pe 19 mai

Filmul promite să îi intrige pe toți cei care îl urmăresc și este conceput pentru a rezona cu publicul dintr-un context postmodern.

Hope Channel International (HCI), o rețea media creștină globală, prezintă în premieră pe platforma sa digitală un nou film de animație care se așteaptă să sfideze normele industriei de animație.

The Great Controversy va fi lansat pe canalul 3AM: Morning is Coming, canalul de YouTube al rețelei, pe 19 mai 2023. În aceeași zi va fi lansată și versiunea în limba română, cu titlul Marele Război dintre Bine și Rău, pe canalul de YouTube Hope discovery Romania.

Abordarea unică a filmului explorează lupta atemporală dintre bine și rău prin intermediul poveștii lui Naomi, o tânără ale cărei alegeri de viață au impact asupra relațiilor cu fratele și prietenul ei.

Telespectatorii sunt purtați într-o călătorie prin istoria lumii și li se arată cum conflictul permanent dintre bine și rău afectează fiecare decizie.

Marele Război dintre Bine și Rău li se adresează tinerilor cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani și a fost produs ca răspuns la îndoiala multor oameni cu privire la bunătatea lui Dumnezeu în contextul lucrurilor rele care se întâmplă. Filmul promite să îi intrige pentru toți cei care îl urmăresc și este conceput pentru a rezona cu publicul dintr-un context postmodern.

„Suntem încântați să aducem la viață această poveste de o importanță vitală prin puterea animației”, spune Derek Morris, președintele HCI. „Cu tema sa atemporală și un mesaj puternic, credem că Marele Război dintre Bine și Rău va inspira și va pregăti următoarea generație să proclame Evanghelia și să aducă speranță într-o lume aflată în nevoie.”

Filmul face parte din programul 3AM: Morning is Coming al HCI, care își propune să proclame cele trei solii îngerești în mediul digital. Prin intermediul unei animații inovatoare, Marele Război dintre Bine și Rău dă viață Bibliei și le permite telespectatorilor să exploreze lupta dintre bine și rău într-un mod inedit.

„Sunt încântat că HCI aduce în lume acest film uimitor”, împărtășește Justin Woods, director de distribuție în mediul digital în cadrul HCI. „Într-un moment ca acesta, când se pare că fiecare zi aduce o nouă calamitate, acest film va ajuta la eliminarea unuia dintre cele mai mari obstacole ale necreștinilor în calea credinței în Dumnezeul Bibliei: «Cum ar putea un Dumnezeu bun să lase să se întâmple lucruri rele?».”

Filmul de animație a cucerit deja publicul din întreaga lume cu imaginile sale uimitoare și povestea convingătoare. Câștigător al unor premii prestigioase la Madrid Arthouse Film Festival, Montreal Independent Film Festival și WorldFest-Houston International Film Festival, Marele Război dintre Bine și Rău este un film de neratat atât pentru pasionații de animație, cât și pentru pasionații de film. Recunoscut recent drept cea mai bună animație la cea de-a zecea ediție a Festivalului Internațional de Film Delhi Shorts, este o capodoperă care îți taie respirația și care te va lăsa cu sufletul la gură.

Despre Attila Peli

Filmul de animație Marele Război dintre Bine și Rău a fost regizat de Attila Peli, un regizor și producător pasionat de crearea de filme care îndeamnă la reflecție și inspiră.

Peli a regizat și produs o serie de documentare și filme de animație premiate, printre care Losing My Religion, care a câștigat premiul pentru cel mai bun documentar la Festivalul de Film de la Hollywood, în 2013, și The 144,000 [Cei 144.000], care a câștigat premiul pentru cel mai bun scurtmetraj de animație la Festivalul Internațional de Film de la San Francisco, în 2017.

Expertiza și creativitatea lui Peli sunt evidente în Marele Război dintre Bine și Rău, care explorează lupta atemporală dintre bine și rău într-un mod unic și captivant. Filmul promite să fie o producție de referință în lumea animației și va avea, cu siguranță, impact asupra publicului din întreaga lume.

Marele Război dintre Bine și Rău va fi lansat pe canalele de YouTube Hope discovery Romania și 3AM: Morning is Coming vineri, 19 mai 2023, și promite să fie un film de neratat pentru toți cei care doresc să exploreze lupta dintre bine și rău într-un mod nou și captivant.

Trailerul este deja disponibil la: https://www.youtube.com/watch?v=8KGs3YpXqBE

Sursa: Adventist News Network și Departamentul Comunicare al Uniunii Adventiste

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print