Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

COMUNICAT DE PRESĂ – CONFERINȚĂ DE PRESĂ

„Din grijă pentru tine”, 11-12 Iunie 2023, Botoșani

COMUNICAT DE PRESĂ – CONFERINȚĂ DE PRESĂ

„Din grijă pentru tine”, 11-12 Iunie 2023, Botoșani

Dreptul la sănătate este unul din drepturile fundamentale ale omului. Conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii, sănătatea individului este definită drept „o stare de bine fizică, mentală şi socială, şi nu doar absenţa bolii sau infirmităţii”.

Proiectul “Din Grijă Pentru Tine” este organizat ca un spital de campanie, amenajat în Sala Polivalentă (Sporturilor) din Botoșani, cu 28 de cabinete și se desfășoară în perioada 11-12 iunie, între orele 09:00-17:00. Până pe data de 9 iunie inclusiv, se mai pot face programări pe site-ul dingrijapentrutine.ro sau la numărul 0373810810, pentru ecografii, consultații și analize gratuite.

Cei înscriși vor beneficia, în limita locurilor disponibile, de consultații gratuite pentru specialitățile: cardiologie, gastroenterologie, medicină internă, dermatologie, ORL, oftalmologie, urologie, diabet, nutriție și boli metabolice, reumatologie și altele. Se vor efectua, de asemenea, ecografii mamare, abdomino-pelvine, ecografii Doppler vascular, screening pentru hepatita B și C, screening pentru cancer de col uterin, teste genetice, cursuri de prim ajutor și multe altele.

Duminică, în data de 11.06.2023, la orele 11:00, la Sala Polivalentă (Sporturilor) din municipiul Botoșani, va avea loc o Conferință de Presă unde vor participa persoane relevante pentru societatea contemporană, reprezentanți ai Primăriei, reprezentanți ai Consiliului Județean, și reprezentanți ai organizatorilor Proiectului.

„Din grijă pentru tine” este o Campanie organizată de Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea în parteneriat cu Consiliul Județean Botoșani, Primăria Municipiului Botoșani, Universitatea de Medicină și Farmacie, Științe și Tehnologie ,,George Emil Palade” Târgu Mureș, Spitalul Județean de Urgență ,,Mavromati”, Spitalul de Recuperare ,,Sf. Gheorghe”, Agenția Adventistă pentru Dezvoltare Refacere și Ajutor – ADRA, Asociața ,,Ridică-te și Umblă”.

Sponsorii oficiali sunt Samsung Medical și Mindray România, Liamed, Farmacia Anca, Mediuno, Ovisim Tipografia Ria, Griff, Restaurant Tea Time, Restaurant Society Botoșani iar parteneri media: Speranța TV, Radio Vocea Speranței, televiziunea Proiect M.

Pentru mai multe detalii:

dingrijapentrutine.ro/Botoșani
https://www.facebook.com/din.grija.pentru.tine

Dr. Ana Maria Zamfir, medic primar chirurgie vasculară, Spitalul Clinic Județean de Urgența Cluj-Napoca
Coordonator Proiect
0743345820

Mugurel Asaftei
Director Departament Relații Publice
Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea – Conferința Moldova
0742 109 561

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print