Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Povești de viață la KM 0

Drumul cel mai scurt este cel pe care te conduce Dumnezeu

Povești de viață la KM 0

Drumul cel mai scurt este cel pe care te conduce Dumnezeu

Un nou podcast, cu un nume provocator, KM 0, a apărut în mediul online. Proiectul își propune să aducă în atenție experiențe de viață, repere morale și puterea lui Dumnezeu de a schimba viețile oamenilor. În fiecare episod o persoană își prezintă povestea prieteniei cu Dumnezeu, avându-se în vedere viața trăită fără principii creștine, dar și momentul crucial, KM O, când s-a schimbat perspectiva asupra vieții.

O invitație primită la un program religios, un diagnostic necruțător, o rugăciune a bunicii sau anii petrecuți în penitenciar reprezintă doar câteva dintre momentele care au marcat viața celor prezenți la KM 0.

Astfel, în fiecare zi de luni de la ora 21:00 pe canalul de YouYube al podcastului este postată câte o poveste de viață. De asemenea, și pe alte rețele sociale (Instagram, Tik Tok, Facebook) apar schortcut-uri care promovează întâlnirile de la KM 0. Momentan s-au postat deja10 episoade, iar inițiatorii doresc să ofere cât mai multe experiențe reale ale cunoașterii de Dumnezeu.

Merită să promovăm aceste materiale video pentru ca mulți oameni să descopere puterea lui Dumnezeu în propria viață. Podcastul KM 0 prezintă experiențe autentice de convertire care motivează pentru slujirea semenilor și împrietenirea cu cei care sunt departe de Dumnezeu. Motto-ul proiectul este : drumul cel mai scurt este cel pe care te conduce Dumnezeu! Prin urmare este timpul să-ți aduci aminte de KM 0 pentru ca speranța, bucuria și pacea să te însoțească pe drumul credinței!

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print