Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

VIS DE COPIL – o tabără de neuitat!

În perioada 21-25 iunie 2023 s-a desfășurat la Moieciu, județul Brașov, tabăra VIS DE COPIL pentru 100 de copii defavorizați, 40 dintre ei fiind înscriși în proiectul ADRA ”Vreau la școală!”.

VIS DE COPIL – o tabără de neuitat!

În perioada 21-25 iunie 2023 s-a desfășurat la Moieciu, județul Brașov, tabăra VIS DE COPIL pentru 100 de copii defavorizați, 40 dintre ei fiind înscriși în proiectul ADRA ”Vreau la școală!”.

Tabăra organizată de către Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea ”Popa Tatu” în parteneriat cu ADRA România reprezintă un VIS DE COPIL împlinit, un cadou unic pentru copii în semn de prețuire pentru rezultate deosebite la învățătură din anul 2022.

Voluntari, elevi, instructori, părinți, pastori, sponsori și organizatori și-au dat mâna pentru a susține educația și pentru a îndeplini VISUL a 100 de copii de a participa într-o tabără la munte. Mare parte dintre acești copii nu au plecat mai departe de județul în care s-au născut, din cauza condițiilor financiare ale familiilor lor și sunt pentru prima dată într-o tabără.

Demn de remarcat este implicarea pe timpul vacanței a 10 elevi voluntari de la Liceul Adventist din București care au pus timpul lor de vacanță la dispoziția lui Dumnezeu pentru acești copii care provin din familii defavorizate și care nu au posibilități financiare.

Spre finalul taberei, copiii au avut parte și de 2 surprize inedite: concertul susținut de către solistul Robert Bede și vizita motocicliștilor din Asociația Adventist Motorcycle Ministry-AMM, care au oferit copiilor din tabără o întâlnire cu domeniul moto. Copiii au avut ocazia să aibă contact cu diverse modele de motociclete, să stea de vorbă cu motocicliștii și să aibă parte de plimbări cu motocicletele într-un spațiu ales ca să ofere condiții maxime de siguranță în cadrul taberei. Adventist Motorcycle Ministry este o asociație prezentă la nivel mondial care din 2021 este prezentă și în România și are în componență membri ai Bisericii Adventiste care pe lângă pasiunea pentru două roți sunt uniți de dorința de a-i ajuta pe semenii lor.

Tabăra s-a realizat cu sprijinul financiar exclusiv din partea a 3 sponsori. Dumnezeu să le răsplătească efortul!

Citește articolul integral pe site-ul ADRAhttps://adra.ro/stiri/vis-de-copil-o-tabara-de-neuitat.html România

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print