Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Casa ADRA primește finanțare de 200.000 lei

Casa ADRA primește finanțare de 200.000 lei de la Primăria Generală a Municipiului București

Casa ADRA primește finanțare de 200.000 lei

Casa ADRA primește finanțare de 200.000 lei de la Primăria Generală a Municipiului București

În urma evaluării, Consiliul General al Municipiului București, Primăria Generală, prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială a Municipiului Bucureşti, acordă finanțare Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor – ADRA România în vederea susținerii victimelor violenței domestice din cadrul Centrului de Primire în Regim de Urgenţă pentru Victimele Violenţei în Familie – Casa ADRA. Finanțarea nerambursabilă din bugetul local al Municipiului București a activităților nonprofit de interes local pentru Casa ADRA, în valoare de 200.000 lei, este acordată pe o perioadă de 6 luni, începând cu luna iulie 2023.

Programul de finanțare nerambursabilă își propune să sprijine inițiative și acțiuni în domeniul asistenței sociale, ale persoanelor fizice și juridice fără scop patrimonial din Municipiul București, precum și creșterea calității serviciilor sociale acordate cetățenilor Municipiului București. Municipiul București, prin Direcția Generală de Asistență Socială, alocă fonduri în conformitate cu Legea nr. 350/2005 și regulamentul aprobat prin H.C.G.M.B. nr. 274/2018 proiectelor care își propun ca obiectiv general dezvoltarea și diversificarea serviciilor sociale prevăzute la secțiunea ”Proiecte sociale”.

ADRA România, în urma concursului de proiecte, a obținut sprijin financiar din partea Consiliului General al Municipiului București în vederea desfășurării activității din cadrul Centrul de Primire în Regim de Urgență pentru Victimele Violenței în Familie – Casa ADRA, pe o perioadă de 6 luni, prin acordarea unei finanțări pentru susținerea centrului și asistarea persoanelor găzduite. Pentru aceasta, procesul de aplicare a fost început în luna mai 2023 prin întocmirea și depunerea documentației necesare. În urma parcurgerii etapelor de evaluare, solicitarea de finanțare a fost aprobată și s-a semnat contractul de finanțare în conformitate cu prevederile H.C.G.M.B..

Citește articolul integral pe site-ul ADRA România.https://adra.ro/stiri/casa-adra-primeste-finantare-de-200-000-lei-de-la-primaria-generala-a-municipiului-bucuresti.html

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print