Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Mii de persoane descoperă darul Sabatului

În regiunea Pacificului de Sud, mulți au decis să îl experimenteze ei înșiși.

Mii de persoane descoperă darul Sabatului

În regiunea Pacificului de Sud, mulți au decis să îl experimenteze ei înșiși.

Mii de oameni descoperă beneficiile Sabatului datorită unor clipuri video create de adventiști din întreaga regiune a Pacificului de Sud.

De când a început promovarea Sabbath Gift [Darul Sabatului], la 1 iunie, 40.000 de persoane au interacționat cu conținutul. Mulți telespectatori au intrat pe site pentru a continua explorarea.

„Foarte interesant este faptul că 34 de persoane au acceptat deja «Provocarea Sabatului», angajându-sesă experimenteze în mod direct binecuvântările Sabatului”, a declarat directorul Departamentului Comunicare din cadrul Diviziei Pacificului de Sud, Tracey Bridcutt. „Ne rugăm ca aceste persoane să vadă pe deplin frumusețea Sabatului și să descopere pacea, odihna și reînnoirea pe care le oferă.”

Promovarea va continua pe tot parcursul lunii iulie, fiind programate patru evenimente online la care are acces publicul larg. Aceste evenimente vor servi drept oportunități valoroase de a intra în contact cu oamenii și de a sublinia diferitele beneficii ale Sabatului, inclusiv impactul acestuia asupra sănătății, consumerismului, comunității și spiritualității.

Gazdele evenimentelor vor fi Trent și Erin Keegan, fiecare subiect fiind abordat individual. Iată programul:
7 iulie: Dr. Christiana Leimena (sănătate)
14 iulie: Dr. Brendan Pratt (consumerism)
21 iulie: Nathan Brown și Moe Stiles (comunitate)
28 iulie: Pastorul Robbie Berghan (spiritualitate)

„Evenimentele au ca scop împărtășirea beneficiilor Sabatului într-un mod pozitiv, relevant și atractiv pentru persoanele care nu sunt familiarizate cu el”, a declarat Bridcutt. „Așadar, asigurați-vă că prietenii, familia, vecinii și colegii dumneavoastră află despre aceste evenimente, astfel încât să poată descoperi puterea transformatoare a darului Sabatului.”

Se poate contribui la promovare și prin crearea unui clip video. Accentul nu este pus pe un conținut profesional și bine regizat, ci pe mesaje sincere care să transmită în mod pozitiv beneficiile Sabatului.

„Scoateți telefonul și aveți instrumentul perfect pentru a crea un videoclip”, a spus Bridcutt. „Există și un stimulent în plus pentru a vă implica, fiind disponibile câteva premii în bani.”

Cinci premii în valoare de 100 de dolari australieni (aproximativ 300 de lei) le vor fi acordate participanților din fiecare uniune pentru înregistrare și participare, iar un premiu de 500 de dolari australieni (aproximativ 1500 de lei) va fi acordat pentru clipul cel mai creativ, atractiv și cu impact din fiecare uniune.

„Sabbath Gift își propune să creeze efectul fluturelui, transmițând mesajele pozitive și relevante cu privire la Sabatul în toată regiunea Pacificului de Sud”, a declarat Bridcutt. „Prin împărtășirea experiențelor personale și a cunoștințelor despre Sabat, participanții pot avea un impact semnificativ asupra vieții celor care tânjesc după conexiune, sens și o pauză în haosul vieții de zi cu zi.”

Sursa: Adventist Review

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print