Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Întâlnirea GAiN Europe din acest an va avea loc în Muntenegru

Evenimentul dedicat comunicatorilor adventiști va avea loc în perioada 20-24 octombrie, în Budva.

Întâlnirea GAiN Europe din acest an va avea loc în Muntenegru

Evenimentul dedicat comunicatorilor adventiști va avea loc în perioada 20-24 octombrie, în Budva.

GAiN (Global Adventist Innovation Network) este o întâlnire a comunicatorilor care promovează inovația, schimbul de idei și crearea de relații între lideri și comunicatori adventiști. În ultimul timp, evenimentul a fost unul anual.

În 2022, peste 180 de comunicatori adventiști de ziua a șaptea s-au întâlnit la București în perioada 14-18 octombrie. Evenimentul cu titlul „Forward: Keep Moving” a reunit lideri și experți din domeniul comunicării din 35 de țări, toți lucrând în domenii precum jurnalism, radio, televiziune și rețele de socializare adventiste.

Organizarea

Echipa de organizare este formată din departamentul comunicare al Diviziei Inter-Europene (EUD) și cel al Diviziei Trans-Europene (TED), personalul tehnic și de conducere al Hope Media Europe și lideri din domeniul comunicării de la nivel local.

Activitatea este coordonată de directorii departamentelor comunicare Paulo Macedo (EUD) și David Neal (TED), împreună cu președintele Hope Media Europe, Klaus Popa.

De obicei, programul GAiN constă din numeroase ateliere, studii de caz și discuții coordonate de comunicatori experimentați din diferite domenii, atât angajați ai Bisericii, cât și din lumea comunicării.

Scopul comun este de a explora cel mai bun mod de a transmite Evanghelia în lumea complexă de astăzi – adică, cum să unim comunicarea cu misiunea, întrucât comunicarea în Biserica Adventistă există tocmai pentru a-i sprijini misiunea.

Proiectul Cross Media PURPOSE

Unul dintre cele mai importante momente ale conferinței va fi proiectul PURPOSE [SCOP]. PURPOSE este un proiect cross-media care constă în crearea și producerea de conținut scris și de materiale audio-vizuale pentru televiziune și social media, bazate pe perspective, puncte de vedere și aspecte variate legate de subiectul principal, scopul.

Dacă ești lider de comunicare, creator de conținut, expert IT, consultant, student sau stagiar și dorești să participi, găsești mai multe informații aici.

Sursa: EUDNews

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print