Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Aniversare 100 de ani la Perieni

Aniversare 100 de ani la Perieni

Sabatul din 7 august a marcat împlinirea a 100 de ani de prezență adventistă în localitatea Perieni, județul Iași.

Cu această ocazie la eveniment au participat: pastorul Aurel Neațu, Președintele Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România, pastorul Tiberiu Nica, Președintele Conferinței Moldova, domnul Deputat Alexandru Muraru, domnul Zamisnicu Ticu Constantit, Primar comuna Probota, pastori care au slujit în această biserică și mulți alți invitați.

Domnul Deputat Alexandru Muraru a declarat:

„La sărbătoarea acestui minunat Centenar, mi-am exprimat recunoștința profundă față de toate persoanele care au sacrificat timp și resurse pentru ca această biserică să dăinuiască de-a lungul anilor. A fost un prilej să onorăm pastorii, înaintașii noștri și toți membrii credincioși care au păstrat vie credința și au pus prima cărămidă la biserica pe o cinstim astăzi la Perieni.

De-a lungul anilor, această biserică a fost un adăpost în vremuri de furtună, un loc de mângâiere în vremuri de durere și o sursă de speranță în vremuri de incertitudine. A fost un cămin spiritual pentru familii, un sanctuar pentru suflet și un lăcaș al slujirii și compasiuni.

Timp de un secol, acesta a fost un loc al luminii divine și o sursă de inspirație pentru toți cei care caută înălțarea spirituală și conexiunea cu Divinitatea.”

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print