Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Vești bune despre biserica și școala Labirint

Vești bune despre biserica și școala Labirint

În data de 7 septembrie 2023, Curtea de Apel București a casat sentința pronunțată de Tribunalul Municipiului București privind suspendarea lucrărilor la biserica și școala Labirint. Decizia Curții este definitivă.

Totodată, Curtea de Apel a luat act de renunțarea la judecată a unuia dintre reclamați, rămânând în proces o singură persoană.

Precizăm că în luna decembrie 2022, doi proprietari din blocul vecin bisericii Labirint au acționat în instanță Uniunea de Conferințe, Conferința Muntenia și Primăria Sectorului 3 pentru anularea autorizației de construire emise în vederea edificării bisericii și școlii Labirint și suspendarea lucrărilor.

Pe data de 4 mai 2023, Tribunalul Municipiului București a admis cererea privind suspendarea lucrărilor la șantierul din str. Labirint 116 până la rămânerea definitiva a sentinței privind anularea autorizației de construire.

Între timp, unul dintre reclamanți s-a retras din proces, rămânând o singură persoană în calitate de reclamant.

În perioada următoare, Tribunalul București și Curtea de Apel București vor judeca cererea de anulare a autorizației de construire, însă lucrările în șantier vor putea continua, autorizația de construire fiind valabilă.

Îi mulțumim Domnului pentru această izbândă și vă invităm să vă rugați lui Dumnezeu pentru finalizarea acestui proiect, pentru magistrații care au decis continuarea lucrărilor, cât și pentru cei care urmează să judece celelalte cereri și, în mod deosebit, pentru vecinii noștri.

Departamentul Juridic al Uniunii de Conferințe al Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea
08 septembrie 2023
Sabat frumos!

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print