Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Apel pentru credincioșii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România

Apel pentru credincioșii Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România

În urma informațiilor recente din mediul on-line, Comitetul Local al Uniunii de Conferințe a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România consideră că ceea ce s-a dorit a fi o inițiativă de îndreptare a unor decizii administrative se transformă într-o acțiune organizată împotriva Bisericii și a instituțiilor sale.

În consecință, îi îndemnăm pe toți credincioșii să se delimiteze de orice acțiune denigratoare la adresa Bisericii și a reprezentanților ei. Indiferent de problemă, pentru soluționare, recomandăm ferm aplicarea regulamentelor bisericești și a principiilor Bibliei „…prin curăție, prin înțelepciune, prin îndelungă răbdare, prin bunătate, prin Duhul Sfânt, printr-o dragoste neprefăcută, prin cuvântul adevărului, prin puterea lui Dumnezeu” (2 Corinteni 6:6,7).

Deoarece noi toți am fost implicați într-un conflict care nu ne aparține și în care nimeni nu are interese personale, invităm pe fiecare credincios la calm, prudență și creștinism autentic! Vă informăm că, în aceste condiții, Biserica va folosi căi legale pentru a stopa acțiunile cu scopuri obscure, tendențioase, care atacă Biserica și urmăresc destabilizarea ei.

Ca membri ai Comitetului Local al Uniunii Bisericii Adventiste, reafirmăm și susținem principiul transparenței în toate acțiunile noastre și ne conformăm tuturor rânduielilor Bisericii și legilor statului român. Ne rugăm în continuare și vă invităm să vă alăturați rugăciunilor noastre pentru intervenția și călăuzirea lui Dumnezeu!

Comitetul Local al Uniunii de Conferințe a
Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România
București,
9 septembrie 2020

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print