Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Uniți în rugăciune!

Uniți în rugăciune!

Vom traversa această perioadă dificilă însoțiți de Dumnezeu și alături de frații noștri în credință. Și chiar dacă nu vom păși în locașurile de închinare, ne dorim să mijlocim în rugăciune în contextul pandemiei de coronavirus, pentru ca Dumnezeu să limiteze răspândirea răului și să-și aducă la îndeplinire planurile Lui.

Vă invităm să ne rugăm în această seara, la deschiderea Sabatului, în momentele când soarele va apune și de asemenea, să ne rugăm împreună la încheierea zilei de Sabat.

Apoi, în fiecare seară din perioada următoare, de la 20:00 la 21:00 invităm marea familie a bisericii adventiste să ne consacrăm în rugăciune și studiu pentru a cere îndurarea lui Dumnezeu. Să înălțăm rugăciuni în grupuri mici, împreună cu toți cei dragi în casele noastre sau singuri, în camera personală.

Propunem să cerem și să mijlocim în rugăciunile noastre pentru:

– oamenii cu putere de decizie în această lume, desemnați să gestioneze pandemia;

– persoanele din Comitetul pentru Situații Speciale de Urgentă și măsurile pe care aceștia le adoptă;

– cadrele medicale implicate în tratarea pacienților și găsirea soluțiilor;

– persoanele afectate și cele din categorii vulnerabile;

– comunitatea de credință adventistă din toată lumea și în special din țările afectate;

  Să ne ofere Dumnezeu înțelepciune și echilibru pentru depășirea crizei. Duhul Sfânt să ne inspire în identificarea celor mai bune soluții la nivel individual și pentru familiile noastre.

Dumnezeu să-și binecuvânteze poporul și să împlinească făgăduința din Isaia 30:15: „În linişte şi odihnă va fi mântuirea voastră, în seninătate şi încredere va fi tăria voastră.”

Dacă aveți și identificați motive generale de rugăciune, va rugăm să le scrieți la comentarii.

Dumnezeu cu noi!

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print