Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Știri din viața Bisericii

Vă prezentăm un colaj de știri naționale și internaționale din viața Bisericii Adventiste.

Știri din viața Bisericii

Vă prezentăm un colaj de știri naționale și internaționale din viața Bisericii Adventiste.

100 de ani de istorie a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Popa Tatu

Sabatul din 16 septembrie a fost unul de mare sărbătoare: 100 de ani de istorie a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea Popa Tatu. Cu ocazia aceasta, au fost redeschise cărţile de aducere-aminte ale istoriei, atât ca biserică organizată, cât şi ca prezenţă adventistă în Bucureşti. Întâlnirea a avut loc în Sala de Festivități a Universităţii Adventus cu scopul de a aduce laudă și mulțumire lui Dumnezeu pentru modul minunat în care Acesta i-a călăuzit timp de 100 de ani.

Congresul Adventiștilor Maghiari din România

Cel de-Al Treilea Congres al Adventiştilor Maghiari din România s-a desfăşurat în perioada 8-9 septembrie la Sala Polivalentă din Târgu Mureș. Mottoul acestui eveniment – ÎMI E DOR DE ACASĂ” s-a bazat pe făgăduința Mântuitorului Isus: „Eu mă duc să vă pregătesc un loc. Și, după ce vă voi pregăti un loc, Mă voi întoarce, ca să vă iau cu Mine, ca, acolo unde sunt Eu, să fiți și voi.”

Tabăra Remotivat 2023

Tabăra de corturi Remotivat a fost locul potrivit pentru așteptătorii venirii lui Hristos. Desfășurată în perioada 31 august – 3 septembrie, la Timișul de Sus, în jud. Brașov, tabăra le-a oferit celor prezenți o revigorare a credinței prin mesajul predicat, prin sesiunile de rugăciune, prin muzica și activitățile pregătite.

Încă un pas spre excelență în educație

În perioada 27-29 august, angajații din școlile Bisericii Adventiste din România s-au reunit la Stupini, Brașov, pentru instruire specifică în domeniul educației adventiste. Au participat 130 de cadre didactice cu o vechime mai mică de 5 ani într-o școală a bisericii, beneficiind de o instruire practică, adaptată specificului și contextului educațional adventist românesc.

Concertul „Cântăm cu Speranță”, la Vaslui

Corul Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea a susținut la Teatru de Vară din Vaslui un concert de muzică religioasă, intitulat „Cântăm cu Speranță”. Corul are un portofoliu bogat de evenimente muzicale, fiind prezent pe majoritatea scenelor din țară.

Echipa Centrului Media Adventist, la Constanța

Cu ocazia aniversării a 30 de ani de Radio Vocea Speranței în România, o parte din echipa Speranța TV și Radio Vocea Speranței se află la Constanța. Vă puteți întâlni cu o parte din realizatori într-o atmosferă de părtășie și laudă, la Biserica Adventistă Speranța, str. Eliberării nr. 1 A, sâmbătă, 23 septembrie, de la ora 11, iar după-amiaza, începând cu ora 17.

Festivalul Recunoştinței pentru Familie

Speranța TV, RVS, Editura Viață și Sănătate, Școala „Mihai Ionescu” și Biserica Băneasa te invită la prima ediție a Festivalul Recunostinței pentru Familie. Copiii sunt aşteptați alături de părinții lor să participe la ateliere de creație, jocuri interactive, o expoziție de legume și multe standuri cu activități interesante. Intrarea este liberă. Duminică, 1 octombrie, de la ora 10:00, pe aleea din fața clădirii Speranța TV.

132 de ani de activitate a Bisericii Adventiste, în Fiji

Misiunea Fiji a aniversat 132 de ani de activitate a Bisericii Adventiste, subliniind sacrificiul pionierilor și misionarilor Bisericii de la sfârșitul secolului al XIX-lea. La evenimentul desfășurat la sediul Misiunii din Suvavou au participat misionari pensionați, reprezentanți ai satului Suvavou, credincioși adventiști și personalul Misiunii Fiji și al Uniunii de Misiuni Trans-Pacific.

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print