Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Zece zile de rugăciune — 10-20 ianuarie 2024

Credem că rugăciunea este locul de naștere al redeșteptării.

Zece zile de rugăciune — 10-20 ianuarie 2024

Credem că rugăciunea este locul de naștere al redeșteptării.

Dumnezeu a făcut atâtea minuni în anii trecuți, pe măsură ce L-am căutat împreună în rugăciune și post. Duhul Sfânt a adus convertiri, pasiune reînnoită pentru evanghelizare, biserici reînviate și relații vindecate.

Am pus la dispoziție un ghid de rugăciune pentru fiecare din cele zece zile. Fiecare ghid include un pasaj biblic, un devoțional, texte din Biblie pe baza cărora să ne rugăm, sugestii pentru rugăciune, imnuri pe care să le cântăm. Vă recomandăm să aveți câte un exemplar al temei pentru fiecare participant, ca fiecare să poată urmări în timpul întâlnirilor de rugăciune. Toate temele de rugăciune pot fi găsite și online pe site la link-ul de mai jos.

Păstrați un timp de rugăciune simplu, astfel încât grupul să se poată concentra pe rugăciunea propriu-zisă. Timpul pe care îl veți petrece la fiecare secțiune va varia. Ghidul următor este doar o sugestie:

⦿ Bun venit/ Introducere: 2-5 minute
⦿ Citirea devoționalului (vedeți temele): 5 minute
⦿ Rugăciune prin versete biblice în ”Rugăciune folosind Cuvântul lui Dumnezeu” (vedeți temele): 10 – 15 minute
⦿ Rugăciune pentru motivele din ”Sugestii pentru rugăciune” (vedeți temele): 20-30 minute
⦿ Cântări și imnuri de laudă : 5 – 10 minute

Să ne concentrăm în mod special pe rugăciune și să împărtășim experiențe de rugăciuni ascultate în timpul serviciilor divine din ambele Sabate. Fiți creativi – există multe moduri de a împărtăși cu familia bisericii ceea ce se întâmplă în timpul întâlnirilor zilnice de rugăciune.

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print