Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Christian Record Services se extinde

Extinderea spațiului îi va permite inițiativei adventiste internaționale cu sediul în statul american Nebraska să producă mai multe cărți pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Christian Record Services se extinde

Extinderea spațiului îi va permite inițiativei adventiste internaționale cu sediul în statul american Nebraska să producă mai multe cărți pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Christian Record Services (CRS) anunță deschiderea noului său spațiu de birouri dedicat producției de resurse în sistemul Braille, marcând angajamentul de a sluji comunității mondiale a persoanelor cu deficiențe de vedere și de a îmbunătăți accesul tuturor la resurse în sistemul Braille.

„Îi suntem foarte recunoscători lui Dumnezeu pentru noul proiect de extindere al Christian Record Services și pentru impactul exponențial pe care îl va avea pentru răspândirea Evangheliei lui Isus Hristos”, spune Alexander Bryant, președintele consiliului de administrație și președintele Diviziei Nord-Americane (NAD) a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea. „Cred că mult mai multe suflete vor intra în Împărăția [lui Dumnezeu] ca urmare a lucrării care se va face de aici.”

La începutul acestui an, CRS a primit 597.000 de dolari de la Conferința Generală a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea pentru a-și mări capacitatea de producție Braille. Deși inițiativa avea deja capacitatea de a satisface cererea din Statele Unite, primește tot mai multe cereri pentru a extinde capacitatea de producție pentru întreaga lume.

„Suntem extrem de recunoscători că am primit aceste fonduri și suntem încântați de oportunitatea de a ne extinde producția”, a declarat Diane Thurber, președintele CRS. „Prin această extindere, vom contribui la alfabetizarea în sistemul Braille și vom aborda foamea de carte care există în prezent, mai puțin de 10% dintre lucrările publicate fiind disponibile în formate accesibile în țările dezvoltate și mai puțin de 1% în țările subdezvoltate.”

Noul spațiu de birouri este dotat cu tehnologie concepută pentru a eficientiza procesul de producție în sistemul Braille. De la mașini de ștanțare de mare viteză la software specializat pentru transcrierea textului scris în sistemul Braille și până la spațiul de lucru pentru asamblarea cărților în Braille, a fost luat în considerare fiecare detaliu pentru a asigura eficiența și precizia.

Odată cu deschiderea și funcționarea noului spațiu de producție, CRS este pregătit să înceapă un nou capitol de servicii și impact. Organizația speră că această extindere nu numai că va satisface multe dintre nevoile imediate ale comunității cu deficiențe de vedere, dar va inspira și alte instituții să acorde prioritate accesibilității în eforturile lor de informare.

CRS este o inițiativă oficială a NAD, a cărui misiune este de a le oferi persoanelor nevăzătoare posibilitatea de a se implica în comunitățile lor și de a îmbrățișa speranța binecuvântată.

Situat în Lincoln, Nebraska, CRS deservește aproape 18.000 de membri din Statele Unite și din țări din întreaga lume, cu aproximativ 9.000 de membri din afara NAD. Calitatea de membru și serviciile sunt gratuite pentru orice persoană considerată oarbă din punct de vedere legal. În afara Statelor Unite și a teritoriilor sale, CRS colaborează cu conducerea diviziei, cu Departamentul Slujirea persoanelor cu posibilități speciale și cu conferințele din Canada prin contracte de servicii.

Pentru mai multe informații despre această inițiativă sau pentru a face donații pentru diversificarea resurselor în sistemul Braille în Statele Unite și în întreaga lume, vizitați www.christianrecord.org, sunați la +1 402 488 0981 sau scrieți la info@christianrecord.org.

Sursa: Adventist News Network

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print