Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Crosul Caritabil „Alerg împreună pentru mama”

Campania de sănătate {ÎMPREUNĂ} PENTRU OAMENI din Târgu Mureș se apropie cu pași repezi de debutul său practic.

Crosul Caritabil „Alerg împreună pentru mama”

Campania de sănătate {ÎMPREUNĂ} PENTRU OAMENI din Târgu Mureș se apropie cu pași repezi de debutul său practic.

La ora 10:00, pe 27 februarie, s-au deschis înscrierile pentru consultații la cabinetele destinate publicului larg, programate pentru perioada 10‒12 martie, la Sala Polivalentă din Târgu Mureș.

După prima zi de înscrieri, numărul total al participanților a depășit 2.000 de persoane, iar pentru aceștia există 170 de medici și peste 300 de voluntari pregătiți să ofere servicii și să se implice în acest proiect.

În fiecare zi, începând cu ora 6:30 dimineața, au loc întâlniri sub formă de videoconferință în care responsabilii proiectului discută nevoile și soluțiile.

Apoi, începând cu ora 7:00, toți cei implicați participă la momente de devoțiune și rugăciune dedicate acestui proiect.

În perioada imediat următoare, vor avea loc instruiri fizice pentru voluntari, alături de alte demersuri și eforturi menite să asigure pregătirea completă pentru primirea oamenilor în data de 10 martie.

De asemenea, la Sala Polivalentă vor fi amenajate standuri de nutriție, sport, prevenirea consumului de droguri, activități pentru tineret și spații de joacă pentru copii, precum și expoziții de sănătate dedicate atât adulților, cât și copiilor.

Însă acum toată atenția se îndreaptă către crosul caritabil ce va avea loc duminică, 3 martie, în Târgu Mureș.

Într-o încercare de a sprijini mamele și copiii care au nevoie de ajutorul nostru, vă invităm să vă alăturați eforturilor noastre!

Sub mottoul „ALERGĂM {ÎMPREUNĂ} PENTRU MAMA”, organizăm un eveniment caritabil cu scopul de a strânge fonduri pentru Casa ADRA, un refugiu liniștit și primitor pentru cei care caută să înceapă o nouă viață.

Datorită generozității voastre, vom putea oferi sprijinul necesar celor aflate în situații dificile.

Așadar, alăturați-vă cauzei noastre și veniți să alergăm împreună pentru o cauză nobilă!

Fiecare pas pe care îl facem contează în construirea unui viitor mai luminos pentru acești oameni în nevoie.

Totodată, prin această inițiativă susținem și promovăm sănătatea prin activitate fizică! Vă așteptăm să alergăm {ÎMPREUNĂ}!

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print