Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Sprijină un copil în Africa

ADRA România lansează o campanie de strângere de fonduri pentru două școli din Malawi și Namibia, Africa

Sprijină un copil în Africa

ADRA România lansează o campanie de strângere de fonduri pentru două școli din Malawi și Namibia, Africa

Imaginează-ți cum copilul tău din clasele primare trebuie să meargă pe jos până la școală o distanță de 5 sau 10 km. Și nu oricum! Flămând! Apoi să stea câteva ore pentru a aprofunda materia școlară. Imposibil, nu? Pentru ca un copil să poată învăța este nevoie să-i fie îndeplinite nevoile de bază, iar hrana este una dintre ele.

Vino alături de noi să sprijinim cele două școli din Malawi și Namibia și să facem viața acestor copii mai ușoară și să-și continue pregătirea școlară. Pentru noi, ajutorul poate fi neînsemnat, însă pentru ei este totul.

În anul 2023, în cadrul proiectului „Sprijină un copil în Africa” au fost sprijiniți cu alimente un număr de 430 de copii.

O echipă ADRA România se va deplasa în cele două țări în luna mai 2024 pentru restabilirea parteneriatelor și afirmarea sprijinului început de ADRA chiar din 2012. Fie că va fi vorba de o masă caldă sau de alt tip de sprijin, vom fi alături de ei: noi și cu tine.

”Angajamentul ADRA România este de a susține țările slab dezvoltate în încercările lor de diminuare e inechităților sociale. De data aceasta, atenția noastră se îndreaptă către două școli adventiste din Africa, Malawi și Namibia. Elevii acestor școli parcurg distanțe mari pe jos până la școală, de cele mai multe ori fără să fi servit micul dejun, iar școala din Malawi chiar asta oferă copiilor din clasele primare, un mic dejun cald. Putem considera că este o activitate nesemnificativă, însă pentru acele familii înseamnă enorm.”, declară Valentina Sturzu-Cozorici, Director Programe ADRA România.

Citește articolul integral pe adra.ro.

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print