Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Femeile adventiste din Coreea de Sud se dedică misiunii

Rugăciunea și serviciul divin de dedicare pentru misiune dau tonul unui an de implicare activă.

Femeile adventiste din Coreea de Sud se dedică misiunii

Rugăciunea și serviciul divin de dedicare pentru misiune dau tonul unui an de implicare activă.

Rugăciunea și serviciul divin de dedicare pentru misiune dau tonul unui an de implicare activă.

Asociația Femeilor Adventiste Coreene (KAWA) din cadrul Uniunii Coreene de Conferințe (KUC) a organizat sâmbătă, 18 ianuarie, un serviciu divin de dedicare la sediul Diviziei Asia de Nord-Pacific (NSD) din Paju, Coreea de Sud. Amfiteatrul NSD a găzduit aproximativ 50 de consilieri, pastori, directoare ale asociației de femei și responsabile de departamentul Misiunea Femeii din întreaga țară.

Președinta KAWA, Sangsook Nam, a ținut un discurs de bun venit și a prezentat planurile pentru anul 2023, incluzând direcții precum evanghelizare, cursuri de gătit și formarea liderilor. Există, de asemenea, planuri concrete de a le oferi femeilor oportunități educaționale și de a le implica în misiune și în acțiuni de evanghelizare, a spus Nam.

Președintele NSD, Yohan Kim, a subliniat importanța slujirii femeilor în Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea, încurajându-le să rămână dedicate Domnului și misiunii Sale pe întregul teritoriu.

A luat cuvântul și directoarea departamentului Misiunea Femeii din cadrul KUC, Chungsil Yun. „Vă încurajez să vă încredeți în puterea lui Dumnezeu, deoarece El binecuvântează și dezvoltă darurile spirituale pe care ni le-a oferit pentru a sluji mai eficient”, a spus ea.

Raquel Arrais, directoarea departamentului Misiunea Femeii din cadrul NSD, a reconfirmat chemarea femeilor la slujire. „Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru că a inclus femeile în slujirea lui Isus și pentru că le include și astăzi”, le-a spus ea celor care au participat la eveniment.

Serviciul divin de dedicare a reunit femeile în prima lună a anului pentru a-și reînnoi angajamentul de a-I sluji lui Isus oriunde ne va conduce, au subliniat organizatoarele. Participantele și-au împrospătat viziunea, misiunea și pasiunea și s-au rugat împreună pentru revărsarea Duhului Sfânt în viața și în slujirea lor.

Planul de acțiune al femeilor are la bază misiunea lor de a „participa cu entuziasm la misiunea bisericii” și viziunea declarată de „a se implica activ în răspândirea Evangheliei”. Planul de acțiune include și dezvoltarea pasiunii femeilor de a ajunge în comunitățile din întreaga țară.

La finalul programului, participantele au citit împreună declarația de misiune și angajamentul KAWA și și-au luat timp pentru ca toată lumea să se roage pentru proiectele KAWA, pentru renașterea și revitalizarea misiunii Bisericii Adventiste din Coreea, precum și pentru „Eu voi merge” și alte proiecte misionare. „Ne-am rugat, de asemenea, pentru pacea și siguranța țării și pentru revitalizarea misiunii în Coreea de Nord”, a spus Nam.

Departamentul Misiunea Femeii din cadrul NSD le-a oferit un prânz special tuturor participantelor, mulțumindu-le pentru dedicarea și slujirea bisericii globale prin intermediul KAWA. „Această părtășie în jurul mesei și bucuria femeilor care lucrează și slujesc împreună sunt cele care mențin vii misiunea, viziunea și pasiunea noastră”, a concluzionat Nam. 

Sursa: Adventist Review

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print