Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Zilele celor Mici la Editura Viață și Sănătate

Reduceri de până la 30%

Zilele celor Mici la Editura Viață și Sănătate

Reduceri de până la 30%

Zilnic suntem asaltați de oferte, de promoții sau de oportunități care ne solicită atenția. Ni se livrează permanent un flux uriaș de informații. În contextul acesta, de cele mai multe ori pierdem din vedere informațiile importante, pe cele care contează, care ar putea fi esențiale pentru viață.

Anul acesta organizăm a XII-a ediție a Zilelor Celor Mici – când, din nou, ne propunem să atragem atenția asupra educației, a rolului cărții și a modului în care acestea pot modela caracterul copiilor.

Dacă și tu vrei să faci parte din acest demers, transmite-le prietenilor tăi informații despre acest eveniment! Împreună putem să-i ajutăm pe copiii noștri să se dezvolte într-un mod echilibrat, fiind utili celor din jur și reprezentând cu cinste Modelul, pe Isus Hristos.

Evenimentul de anul acesta se va desfășura în perioada 21 – 22 mai, la sediul Editurii Viață și Sănătate, pe site-ul viatasisanatate.ro și în toate librăriile Sola Scriptura.

Hai să punem cartea în mâinile copiilor!

Noutăți editoriale pentru acest eveniment

Pregătește-te pentru acest eveniment!

Verifică datele de autentificare în site.

Asigură-te că ai acces ușor la contul tău din librăria online viatasisanatate.ro.

Dacă nu ai cont îți poți crea unul aici.

Îți recomandăm să adaugi în coș cărțile pe care intenționezi să le comanzi. Astfel la momentul activării ofertei doar trebuie să finalizezi comanda.

Dacă preferi să mergi într-o librărie Sola Scriptura, e bine să știi că pe 21 și 22 mai, acestea vor avea program prelungit, de la ora 900 – până la ora 1800.

Dacă vrei să faci comanda telefonic, colegii de la call center vor fi disponibili la telefoanele 021 323 00 20 și 0740 10 10 34, între orele 800 – 2200.

Comunicarea este esențială, mai ales atunci când informațiile pe care ai putea să le primești pot fi utile atât la nivel personal cât și pentru cei dragi. Din acest motiv am creat un nou canal de informare prin care ne propunem să vă transmitem cele mai relevante informații din activitatea noastră. Te invităm să urmărești canalul nostru accesând linkul următor: https://viatasisanatate.ro/wpchannel

Transformă 5 zile din vara aceasta în amintiri memorabile!

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print