Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Președintele Bisericii Adventiste mondiale îi vizitează pe credincioșii din Fiji

Pastorul Ted Wilson a participat la ceremonia de începere a lucrărilor la capela universității adventiste.

Președintele Bisericii Adventiste mondiale îi vizitează pe credincioșii din Fiji

Pastorul Ted Wilson a participat la ceremonia de începere a lucrărilor la capela universității adventiste.

Tineri și adulți adventiști au ieșit pe străzile din Lautoka pentru a anunța serviciul de închinare al credincioșilor adventiști din Fiji, care a avut loc în Parcul Churchill din Lautoka pe 17 și 18 mai. Ei au mers pe străzi cu bannere cu mesaje de bun venit adresate președintelui Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea, Ted N. C. Wilson, și au încurajat oamenii să li se alăture la serviciul de închinare.

Pastorul Wilson a participat, de asemenea, vineri la ceremoniile de începere la lucrărilor la două noi clădiri din centre adventiste de învățământ. La Universitatea Adventistă Fulton, el a făcut participat la ceremonia care a semnalat începerea construcției unei noi capele cu o capacitate de până la 550 de persoane.

Mai târziu, în aceeași zi, Wilson a vizitat Școala Adventistă Lautoka pentru a se ruga pentru proiectul noului liceu, a cărui construcție va începe în lunile următoare. În prezent, în zonă nu există niciun liceu adventist. Un liceu în Lautoka le-ar permite elevilor să își continue educația și le-ar ușura tranziția spre universitate.

După tăierea oficială a panglicii, Wilson a promis sprijin financiar din partea Conferinței Generale pentru acest proiect.

„Un liceu adventist de ziua a șaptea va exista chiar aici, prin harul lui Dumnezeu”, a spus Wilson. „Fie ca Dumnezeu să binecuvânteze acest proiect de construcție”.

„Nu avem cuvinte. De foarte mult timp ne doream o instituție de învățământ care să preia elevii care termină clasa a opta”, a declarat Anasa Vateitei, directorul Departamentului Educație în cadrul Misiunii Fiji. „Suntem foarte binecuvântați să aflăm despre angajamentul Conferinței Generale de a ne susține.”
Wilson a predicat atât vineri seară, cât și sâmbătă pe tema „Trăind pentru venirea Sa”, inspirând spectatorii prezenți pe stadion și online să se concentreze asupra celei de-a doua veniri și să își fixeze ochii asupra lui Isus.

Secretarul Diviziei Pacificului de Sud, Mike Sikuri, care l-a însoțit pe Wilson, a spus că stadionul a fost plin la serviciul de închinare de dimineață, iar alte 73.000 de persoane au urmărit programul online, prin intermediul paginii de Facebook a Misiunii Fiji.

„Trebuie să felicit Misiunea Fiji pentru un serviciu de închinare bine organizat și pentru numărul mare de participanți. Adesea, numărul participanților scade [pe parcursul zilei], dar programele au fost captivante toată ziua”, a spus Sikuri. „Pastorii din cadrul Misiunii Fiji care au participat la PNG pentru Hristos și-au împărtășit experiențele în cadrul programului de după-amiază. Credincioșii noștri au plecat inspirați și încurajați să slujească”, a concluzionat Sikuri.

Sursa: Adventist Record și Departamentul de Comunicare/ Uniunea Adventistă

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print