Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Loma Linda University Health amenajează un spațiu în aer liber cu efect terapeutic

Potrivit Centrelor pentru prevenirea și controlul bolilor din Statele Unite, aproape 1 din 5 adulți din țară suferă anual de afecțiuni mintale.

Loma Linda University Health amenajează un spațiu în aer liber cu efect terapeutic

Potrivit Centrelor pentru prevenirea și controlul bolilor din Statele Unite, aproape 1 din 5 adulți din țară suferă anual de afecțiuni mintale.

Departamentul de Sănătate Comportamentală al Universității Loma Linda a inaugurat Mathews Bolden Family Therapeutic Courtyard [Curtea cu efect terapeutic a familiei Mathews Bolden] printr-o ceremonie care a avut loc marți, 21 mai 2024. Spațiul va contribui la îmbunătățirea stării de bine și a serviciilor oferite pacienților.

Curtea oferă un spațiu pentru relaxare și recreere, reprezentând, în același timp, un spațiu în care pacienții să se implice în activități captivante în timp ce își dezvoltă abilități fizice și sociale. Curtea le oferă pacienților internați în medie între cinci și șapte zile, libertatea și revigorarea câștigate datorită petrecerii timpului în aer liber.

„Deși priveliștea de la etajul al doilea al unității noastre este frumoasă, în prezent, pacienții nu pot să se bucure de beneficiile terapeutice ale unui spațiu în aer liber”, a declarat Erin Keepers, managerul serviciilor sociale pentru tineri în cadrul Centrului de medicină comportamentală din cadrul Universității Loma Linda. „Suntem conștienți de faptul că un mediu fizic adecvat reprezintă un element esențial al unui tratament eficient. O curte în aer liber va îmbogăți experiența individuală a pacientului, ceea ce va duce, în cele din urmă, la un proces mai eficient de vindecare.”

Importanța serviciilor de sănătate mintală este din ce în ce mai mult recunoscută, Centrele pentru prevenirea și controlul bolilor din Statele Unite raportând că aproape 1 din 5 adulți din țară suferă anual de afecțiuni mintale. „Recunoaștem rolul vital al sănătății comportamentale în starea generală de sănătate a comunității noastre”, a declarat Edward Field, vicepreședinte pentru servicii de sănătate comportamentală. „Noua curte oferă un mediu unic ce favorizează vindecarea și recuperarea pentru a completa tratamentele clinice oferite în cadrul spitalului.”

Curtea nu numai că aduce la viață un spațiu în aer liber pentru ca pacienții să intre în contact cu natura într-un cadru relaxat, ci, potrivit studiilor, timpul petrecut în aer liber este un instrument eficient în gestionarea stresului și în reglarea sistemului nervos, dovedindu-se totodată eficient în confruntarea bolilor precum depresia și anxietatea.

Amenajarea acestui spațiu în aer liber reprezintă o modalitate frumoasă de a fi administratori ai Pământului și ai trupurilor noastre, a declarat Trevor Mathews, reprezentant al familiei Mathews Bolden. „Gura de aer proaspăt și sunetele naturale pe care le auzi în jurul tău reprezintă începutul procesului de vindecare.”

Curtea este cel mai recent cadou din partea familiei Mathews Bolden, ale cărei donații generoase susțin de ani de zile inițiativele Universității Loma Linda din domeniul sănătății.

Sursa: Adventist News Network

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print