Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Rusia: Din activitatea centrului de influență „Mâini bune”

Un concert surpriză oferit de un cor adventist și mărturii personale au îmbogățit întâlnirea axată pe făgăduințe biblice și sprijin comunitar.

Rusia: Din activitatea centrului de influență „Mâini bune”

Un concert surpriză oferit de un cor adventist și mărturii personale au îmbogățit întâlnirea axată pe făgăduințe biblice și sprijin comunitar.

Compozitori și interpreți creștini din diferite comunități din localitatea Nijni Novgorod și din regiunea înconjurătoare participă de obicei la programul muzical al întâlnirilor, însă pentru prima dată în istoria asociației de voluntari, corul bisericii adventiste centrale din Nijni Novgorod a fost invitat la întâlnirea din luna mai. Aceasta a fost o surpriză plăcută pentru participanți, ridicându-le moralul și contribuind la atmosfera specială a întâlnirii.

Întâlnirile din acest an au tema „Promisiuni biblice: Împlinirea lor în viața mea”, fiecare vorbitor împărtășind modul în care ele au devenit realitate în viața lui. În cadrul întâlnirii din luna mai, pastorul Evgeny Kaftanov a povestit cum s-a împlinit în viața lui promisiunea ddin cartea profetului Ieremia: „Cheamă-Mă, şi-ți voi răspunde şi îți voi vesti lucruri mari, lucruri ascunse, pe care nu le cunoști”.

Centrul de influență „Mâini bune” este un loc în care oamenii se simt bineveniți și înțeleși, în cadrul unui eveniment recent, una dintre participante recitând o poezie scrisă chiar de ea.

A fost organizat, de asemenea, un atelier de sănătate care a abordat beneficiile exercițiilor pentru urechi și care sunt acestea – potrivit prezentatorilor, masarea pavilionului urechii îmbunătățind circulația sângelui, inclusiv spre creier, și având un efect pozitiv și asupra funcției cognitive. În plus, într-o oră, aproximativ 50 de persoane au vizitat sala cu îmbrăcăminte. Ele și-au ales haine, iar o femeie însărcinată a plecat cu un cărucior. Cincizeci și unu de persoane au primit pachete cu alimente, iar alte trei au folosit salonul de coafură.

Cursurile biblice care au urmat s-au axat pe întrebarea: „Ce fel de Dumnezeu este Dumnezeu?”.

Sursa: Adventist News Network și Departamentul Comunitare/ Uniunea Adventistă

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print