Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

O familie recunoscătoare donează 1 milion de dolari pentru un spiral adventist din Statele Unite

Banii vor susține finalizarea turnului de șase niveluri pentru pacienții Shady Grove Medical Center.

O familie recunoscătoare donează 1 milion de dolari pentru un spiral adventist din Statele Unite

Banii vor susține finalizarea turnului de șase niveluri pentru pacienții Shady Grove Medical Center.

Shady Grove Medical Center, spitalul emblematic din cadrul Adventist HealthCare, cel mai mare și cel mai longeviv sistem de asistență medicală din comitatul Montgomery din statul american Maryland, a primit un cadou de 1 milion de dolari din partea familiei Lee din Potomac. Contribuția va contribui la finalizarea unui turn de șase niveluri pentru pacienți.

Un reprezentant al familiei a declarat că donația este o expresie a recunoștinței profunde pentru îngrijirea excepțională de care a avut parte o persoană dragă în cadrul serviciului de urgențe al spitalului Shady Grove. „Datorită numeroșilor medici competenți din cadrul serviciului de urgențe, a fost stabilizată, diagnosticată și tratată foarte repede. În plus, în fiecare etapă a procesului a fost tratată cu demnitate, respect și compasiune. Date fiind circumstanțele, nu ar fi putut avea o experiență mai bună.”

Modernizarea serviciului de urgențe reprezintă un punct central al proiectului de construire a noului turn. Pacienții din cadrul serviciului de urgențe vor fi tratați în saloane mai spațioase, cu pereți care vor înlocui perdelele, pentru mai multă intimitate și pentru limitarea infecțiilor. Proiectul va contribui la mărirea numărului de saloane pentru urgențele din domeniul sănătății mintale. O unitate de observație nou proiectată va optimiza modul în care cadrele medicale monitorizează pacienții care se prezintă la urgențe și ar putea necesita internarea în spital.

Familia Lee din Potomac a făcut, de-a lungul timpului, numeroase donații, însă acesta este primul și cel mai mare cadou oferit unei organizații din regiunea Washington, D.C.

„Familia mea se bucură să poată înapoia comunității în mijlocul căreia a prosperat”, a declarat un reprezentant al familiei.

„Prin sprijinirea construirii turnului pentru pacienți, contribuim la sănătatea și starea de bine a locuitorilor comitatului în anii care vor urma și îi încurajăm și pe alții să facă același lucru.”

În cadrul proiectul de la spitalul Shady Grove se va mări cu aproximativ 13.970 de metri pătrați spațiul de îngrijire și se vor renova alți aproximativ 2.390 de metri pătrați pentru a îmbunătăți siguranța și experiența pacienților și eficiența personalului medical. Pe lângă modernizarea serviciului de urgențe, proiectul va crea saloane de internare și săli de operație complet private și unitatea de terapie intensivă Ron și Joy Paul, cu spațiu suplimentar pentru practicile actuale de terapie intensivă și flexibilitate pentru viitoarele urgențe de sănătate publică.

„Turnul va contribui la modelarea viitorului asistenței medicale din Maryland”, a declarat Daniel Cochran, președintele Shady Grove Medical Center. „Spațiile de ultimă generație vor spori calitatea, siguranța și eficiența pentru pacienții și membrii echipei noastre. Îi suntem deosebit de recunoscători familiei Lee din Potomac pentru generozitatea extraordinară și pentru disponibilitatea de a-și împărtăși povestea. Datorită lor, și alte persoane din comunitatea noastră vor putea continua să aibă acces la îngrijire de calitate chiar în zona lor.”

Spitalul va aprecia devotamentul familiei Lee față de sănătatea comunității prin amenajarea spațiului din coridorul de intrare de la parterul turnului. Arhitecții au proiectat spațiul pentru a maximiza iluminarea naturală și priveliștile naturale, care, conform dovezilor, pot îmbunătăți și accelera vindecarea. Materialele naturale și culorile moi servesc, de asemenea, la liniștirea pacienților și a celor dragi acestora atunci când trec prin el.

„Spitalul Shady Grove din cadrul Adventist HealthCare construiește un centru de îngrijire de top chiar lângă noi, astfel încât toți membrii comunității să poată avea acces la cele mai bune servicii medicale”, a declarat Cochran. „Familia Lee din Potomac ne ajută să realizăm această viziune.”

Shady Grove Medical Center este cel mai mare spital din cadrul sistemului Adventist HealthCare. Printre serviciile oferite în cadrul spitalului Shady Grove se numără asistență de urgență, un centru de nașteri, unitate de terapie intensivă neonatală și unități specializate pentru copii, un centru independent de tratare a cancerului și programe de chirurgie recunoscute la nivel național. Spitalul Shady Grove este, de asemenea, al doilea cel mai mare furnizor de servicii de sănătate mintală din Maryland. Cei peste 2.500 de membri ai echipei îi îndeplinesc misiunea de a extinde grija lui Dumnezeu aducând vindecare fizică, mintală și spirituală.

Sursa: Adventist Review

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print