It is Written câștigă 14 premii Telly

It is Written este o inițiativă media care împărtășește Evanghelia veșnică în întreaga lume de aproape 70 de ani.

It is Written câștigă 14 premii Telly

It is Written este o inițiativă media care împărtășește Evanghelia veșnică în întreaga lume de aproape 70 de ani.

It is Written a primit în acest an 14 premii Telly. Premiile primite evidențiază versatilitatea și excelența postului TV în producția media, diferite programe primind mai multe distincții.

Au fost recunoscute trei episoade din seria în șase părți despre cele șapte biserici din Apocalipsa, precum și un program despre nașterea Mântuitorului, axat pe istoria cântecului „A Blessed Little Christmas”. Lista e completată de un reportaj despre femeia din Apocalipsa 12 și o privire asupra istoriei Underground Railroad [Calea ferată subterană, o rețea de rute secrete și case conspirative folosită de sclavii afro-americani pentru a fugi din statele segregaționiste].

Premiile Telly onorează excelența în video și televiziune, câștigătorii reprezentând unele dintre cele mai bune producții ale agențiilor de publicitate, posturilor de televiziune, caselor de producție și editurilor din întreaga lume.

John Bradshaw, președintele It is Written, a declarat: „Suntem binecuvântați și smeriți de această recunoaștere în cadrul Premiilor Telly din acest an. Reprezintă o recunoaștere a devotamentului și profesionalismului echipei noastre, dar și o recunoaștere a calității programelor produse și a valorii mesajului pe care îl transmitem. Suntem deosebit de recunoscători pentru familia noastră extinsă de lucrători. Aceste premii vorbesc despre viziunea celor care donează cu generozitate și se roagă cu fervoare pentru a vedea Evanghelia ajungând în lume. Prin harul lui Dumnezeu, noi i-L prezentăm pe Isus lumii.”

It is Written este o inițiativă media care transmite Evanghelia veșnică în întreaga lume de aproape 70 de ani. It is Written este primul post religios de televiziune care a transmis color și al zecelea cel mai longeviv post de televiziune din Statele Unite. It is Written influențează vieți pentru Hristos prin televiziune, social media, site-uri web și aplicații mobile, misiune globală și crearea de resurse de mărturisire a credinței.

Sursa: Adventist News Network

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print