Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Sute de participanți la o serie de conferințe biblice a Bisericii Adventiste din Cambodgia

Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, participanții au meditat asupra călătoriei lor spirituale, culminând cu botezul a 31 de persoane.

Sute de participanți la o serie de conferințe biblice a Bisericii Adventiste din Cambodgia

Pe parcursul celor patru zile ale evenimentului, participanții au meditat asupra călătoriei lor spirituale, culminând cu botezul a 31 de persoane.

Biserica Adventistă de Ziua a Șaptea din Cambodgia (CAM) a organizat o serie de conferințe biblice în Phnom Penh, în perioada 24-27 aprilie 2024. Inițiativa a fost cooordonată de Hang Dara, președintele CAM, fiind implementată de Mark Schwisow, directorul Agenției Adventiste pentru Dezvoltare, Refacere și Ajutor (ADRA) din Cambodgia. La întâlniri au participat în fiecare seară aproximativ 500 de persoane din tot orașul.

Vorbitorul principal al evenimentului cu tema „Drumul spre adevărata fericire” a fost Vadim Butov, pastor adventist în Melbourne, Australia. Mesajele transmise de Butov au avut în centru credința, speranța și transformarea personală, rezonând profund cu publicul. Pe parcursul a patru zile, participanții au meditat asupra călătoriei lor spirituale, culminând cu botezul a 31 de persoane care și-au luat în mod public angajamentul de a-L urma pe Isus Hristos. Momentul a marcat un nou început pentru ele și impactul mesajelor transmise în cadrul evenimentului.

La succesul evenimentului a contribuit implicarea dedicată a comunității bisericii în lunile care l-au precedat. Pe lângă credincioși, au participat numeroși invitați, manifestându-și interesul față de temele spirituale prezentate. Colaborarea dintre credincioșii și liderii adventiști din Cambodgia subliniază importanța implicării tuturor în misiune.

Liderii Bisericii din regiune i-au mulțumit lui Butov și echipei lui pentru prezentări și sprijinul financiar, dar și lui Schwisow, administratorilor și personalului școlii adventiste din Cambodgia, pastorilor, plantatorilor de biserici, credincioșilor și personalului Misiunii Adventiste Cambodgia. Eforturile lor colective sunt dovada unității și dedicării față de misiune în cadrul CAM.

Evenimentul a mărturisit despre puterea transformatoare a credinței și unitatea și dedicarea comunității bisericii din Phnom Penh. Credincioșii adventiști continuă să îi sprijine și să se roage pentru noii credincioși și oaspeți aflați în diferite etape ale călătoriei lor spirituale.

Sursa: Adventist News Network

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print