Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Școala părinților Nuevo Tiempo din Quito

Opt persoane sunt instruite pentru a putea folosi ghidul de studiu „Părinți pregătiți, copii de caracter”.

Școala părinților Nuevo Tiempo din Quito

Opt persoane sunt instruite pentru a putea folosi ghidul de studiu „Părinți pregătiți, copii de caracter”.

Pe parcursul lunii iunie, biserica adventistă La Carolina din Quito a găzduit Școala părinților, care s-a bazat pe ghidul de studiu „Părinți pregătiți, copii de caracter”, fiind organizată de Nuevo Tiempo Ecuador și de biserica locală.

În timpul cursurilor, care au avut loc în perioada 1-29 iunie 2024, au fost abordate gratuit subiecte actuale privind familia și creșterea copiilor, cu scopul de a îmbunătăți legăturile familiale și de a apropia mai mulți oameni de Isus.

Treizeci de participanți au finalizat formarea și au primit certificate. Acești participanți vor fi vizitați de un pastor pentru a continua studiile biblice, consolidându-și astfel credința și cunoștințele spirituale.

În total, 80 de persoane au participat la Școala părinților, confirmând importanța abordării problemelor de familie în societatea actuală pentru a evita conflictele de acasă și a îndruma copiii spre o viață bazată pe principii creștine.

Nuevo Tiempo continuă să sprijine comunitatea prin spațiile sale, promovând subiecte relevante și familiare care urmăresc să ajute mai mulți oameni să Îl cunoască pe Isus și să le întărească credința.

Sursa: Adventist News Network

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print