Cerere specială de rugăciune adresată credincioșilor adventiști din întreaga lume

Cererea de rugăciune este adresată de administratorii Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

Cerere specială de rugăciune adresată credincioșilor adventiști din întreaga lume

Cererea de rugăciune este adresată de administratorii Conferinței Generale a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea.

În aceste zile deosebit de dificile pentru întreaga lume, trebuie să ne rugăm în mod deosebit unii pentru alții în fiecare țară și regiune a globului, deoarece suntem martorii tulburărilor și dezastrelor care se intensifică în întreaga lume.

Rugăm fiecare membru al familiei globale a bisericii să se concentreze în viața de rugăciune asupra fraților și surorilor din toate țările Orientului Mijlociu, rugându-se ca Dumnezeu să Își protejeze poporul și lucrarea în special în acea parte a lumii. Vă rugăm să vă rugați stăruitor pentru pace în această regiune, precum și în Ucraina și Rusia, aducându-i în rugăciune înaintea lui Dumnezeu pe frații și pe surorile noastre din aceste țări și din alte părți ale lumii. Suntem, de asemenea, martorii efectelor devastatoare ale dezastrelor naturale provocate de cicloane și inundații în multe regiuni ale globului, printre care se numără și recentele inundații din sud-estul Statelor Unite. Aceste evenimente și altele ne spun că timpul nostru pe Pământ este scurt, iar Dumnezeu ne cere să îndeplinim misiunea Sa răspunzând: „Eu voi merge”.

Toate regiunile lumii au nevoie de rugăciune, unindu-ne vocile pentru a prezenta nevoile speciale înaintea lui Dumnezeu și contribuind la binele fizic, mintal, social și spiritual al oamenilor pentru a fi încurajați în Hristos, Speranța noastră. Dumnezeu dorește să împlinească prin poporul Său misiunea biblică unică încredințată Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea și prezentată în Apocalipsa 12:17 și Apocalipsa 14:6-12. În rugăciune, să Îi permitem Duhului Sfânt să lucreze prin noi în implicarea totală a credincioșilor din întreaga lume pentru a-L înălța pe Hristos, neprihănirea Sa, puterea Lui mântuitoare, mesajele celor trei îngeri, mesajul Său cu privire la sănătate și apropiata Sa revenire.

Maranatha!

Ted N.C. Wilson, Erton C. Köhler, Paul H. Douglas,
Administratorii Conferinței Generale

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print