Centenarul Universității Adventus/Eveniment la Cernica (25-26.10.2024)

Centenarul Universității Adventus/Eveniment la Cernica (25-26.10.2024)

Vă invităm să participați la un program pregătit începând de vineri seara și în cadrul căruia vor fi mai multe prezentări ce vor avea în atenție unele dintre cele mai cunoscute idei care au modelat și au provocat gândirea creștină, precum și „lupta credinței” de-a lungul timpului și în perioada formării și dezvoltării Universității Adventus.

Dacă primele două evenimente publice au avut în atenție rolul educației adventiste și al Universității Adventus în transmiterea valorilor, acest eveniment își propune să arate importanța instruirii minții într-o viziune biblică și necesitatea afirmării credinței în orice timp, mai ales în situații critice. Cum a contribuit educația adventistă la formarea credinței și la organizarea Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România? În ce fel ne-am afirmat identitatea ca Școală în situații critice și în timpul opresiunii comuniste? Care este mesajul Domnului Isus și al Scripturii în fața valului de scepticism și de imoralitate care au ca obiectiv pierderea credinței? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care vom încerca să oferim răspunsuri în acest sabat.

De asemenea, mesajele prezentate vor avea în atenție provocările credinței din prezent și din timpul revenirii Domnului Isus Hristos. Întâlnirile se vor desfășura sub titlul generic „Credința (va) învinge scepticismul!” și vor avea ca motto întrebarea Mântuitorului scrisă în Luca 18:8: „Când va veni Fiul omului, va găsi El credință pe pământ?”

Cele trei servicii divine din sabat vor fi transmise live și se vor desfășura după următorul program:

Vineri seara: 19.00

Sâmbătă dimineața: 10.00

Sâmbătă după-amiază: 17.00

În buletinele următoare vom reveni cu mai multe informații despre acest eveniment. Chiar dacă organizatorii îi au în vedere în primul rând pe tinerii și pe adolescenți, sunt așteptați să participe toți cei care doresc să fie în campusul din Cernica la acest moment aniversar.

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print