Biserica Adventista de Ziua a Saptea
Caută

Noutăți

Noutăți

Hope Discovery

Care a fost cea mai grea ispită a lui ISUS?

Mai eşti fascinat de Isus? În această serie – Fascinaţi de Isus – ne propunem să-L redescoperim pe Cel ce este centrul credinţei noastre creştine: Isus Hristos.

Noutăți

Întrebări la 20+

Întrebările profunde despre și pentru Dumnezeu, pe care le-am primit de la studenți, ne-au provocat să gândim mai departe.

Noutăți

Broșura pentru consacrare | 7-14 octombrie 2023

Departamentul de Sănătate vă oferă în anul misionar 2023-2024 materialul digital pentru grupe de părtășie și studiu în Săptămâna de consacrare pentru misiune (7-14 octombrie

Noutăți

Aniversare 100 de ani la Perieni

Sabatul din 7 august a marcat împlinirea a 100 de ani de prezență adventistă în localitatea Perieni, județul Iași. Cu această ocazie la eveniment au

Noutăți

Aplicația „Dăruire AZȘ”

„Dăruire AZȘ” (My Offerings) reprezintă aplicația oficială de dăruire a Bisericii Adventiste de Ziua a Șaptea din România.

Noutăți

„Sinergie prin Duhul Sfânt” – conferințe OCI la Stupini, Brașov

În perioada 14-17 septembrie 2023, OCI (Outpost Centers International în colaborare cu Diviziile Intereuropeană (EUD), Transeuropeană (TED), Uniunea Adventistă de Conferințe și Centrul de Sănătate Herghelia organizează conferințele „Sinergie prin Duhul Sfânt”. Participarea în Sabat și la prezentări este gratuită.

WhatsApp
Facebook
Telegram
Twitter
LinkedIn
Print